ЗА УЧЕНИКЕ ОШ ХИМ ПОНЕДЕЉАК 19. НОВЕМБАР ЋЕ БИТИ НЕРАДАН ДАН

Због проблема са грејањем у Основној школи Херој Иван Мукер и изузетно ниских температура последњих дана, понедељак 19. новембар ће бити нерадан дан за ученике ове образовне установе. Од уторка ученици од 1. до 4. разреда ће ићи у Паланачку гимназију док ће ученици од 5. до 8. разреда похађати МЕШ Гошу. Часови ће почињати од 14. 30 часова. Тим поводом Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка је на свом ФБ профилу написао:

„Поштовани родитељи,

Обавештавамо Вас да је сутра 19.11.2018. године ( понедељак) нерадан дан за све ученике у О.Ш ,,Херој Иван Мукер“

Због замене котла и реконструкције котларнице деца ће од уторка 20.11.2018. године наставу обављати : I,II, III и IV разред иду у Гимназију од 14:30 часова,
V ,VI,VII и VIII у школу ,,Гоша“ у истом термину.

Због квара на старом котлу који не може да се отклони, успели смо да после више од 3 деценије обезбедимо средства за куповину новог котла и реконструкцију комплетне котларнице у школи ХИМ.
Обзиром да се наша деца годинама нису адекватно грејала, после реконструкције и замене котла у истој школи више неће бити проблема са грејањем. Потрудићемо се да се радови заврше у што је могуће краћем року, а процена је да ће то бити за 20 дана.

Молимо родитеље за разумевање.

ХВАЛА!“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/za-ucenike-os-him-ponedeljak-19-novembar-ce-biti-neradan-dan/