ЗАКАЗАНА 11. СЕДНИЦА ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ЗА СУБОТУ 10. ФЕБРУАР

Председник Привременог органа општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, заказао је једанаесту по реду седницу Привременог органа за суботу, 10. фебруар, у малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка са почетком у 10 часова. На дневном реду налази се петнаест тачака за разматрање и евентуално усвајање.

Између осталог чланови Привременог органа ће одлучивати о Измени оснивачких акта ЈКП „Пијаце, зеленило и чистића“ и ЈКП „Општинска гробља“ а потом ће се гласати и о престанку права коришћења и управљања ЈКП „Пијаце, зеленило и чистића“ и додели тих права ЈКП „Општинска гробља“. Одлучиваће се и о измени Одлуке о образовању месних заједница као и о доношењу решења о именовању вршилаца дужности Савета месних заједница. Разматраће се захтеви ош „ХРШ“ И ОШ „ХИМ“ за доделу педагошког асистента, донеће се закључак о заузећу јавних површина за поствљање тезги за 8. март у центру геада и разматраће се захтеви за доделу финансијске помоћи.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zakazana-11-sednica-privremenog-organa-opstine-smederevska-palanka-za-subotu-10-februar/

2 comments

    • Ua on 09/02/2018 at 22:33

    To brze bolje, navrata na nos, da se priliv od velikog Sajma 15.2. prebaci u Groblja? Sta radite, bre??? Sto unistavate JKP pijace?

    • Ne gasi preduzeca on 09/02/2018 at 18:42

    Sram vas bilo. Brze bolje da gradite firme. Sto ne uljudite pazare pa da i Pijace stanu na noge!? Sramota! Izgubicete izbore 100%!

Komentari su onemogućeni.