ЗАКАЗАНА 5. СЕДНИЦА СО ПАЛАНКА ЗА ПЕТАК 2. ДЕЦЕМБАР

so5Председник СО Смедеревска Паланка Владан Вуковић заказао је 5. седницу СО за петак 2. децембар.

На Дневном реду пред одборницима за разматрање и евентуално усвајање наћи ће се 28 тачака.

Прва тачка је разматрање Извештаја о извршењу буџета општине паланка за период 1.1.2016 до 30.9.2016 године. Друга тачка је Предлог ребаланса буџета за 2016 годину, затим Одлуке о услугама из области социјалне заштите, Одлука о изменама и допунама одлуке о усаглашавању рада Центра за социјални рад, предлог Одлуке о укидању ГФК Јасенице 1911.

 Потом следе предлози Одлука о изменама и допунама оснивачких аката предузећа чији је оснивач СО, усаглашавања са законом, програмима пословања, коришћења субвенција и сл. и то за ЈКП Водовод, ЈП Паланка, ЈКП Општинска гробља, ЈКП Пијаце, зеленило и чистоћа, ЈП Паланка развој. 

Доношење решења о давању сагласности на Програм коришћења субвенција за 2016 годину из буџета општине и то за ЈП Паланка развој и ЈКП Водовод.

Доношење решења за измене и допуне Плана и програма рада за Народни музеј, Центра за развој спортаи аматеризма, Библиотеке „Милутин Срећковић“, Културног центра, Дома здравља.

Доношење решења о измени финансијског плана апотеке Здравље је 25. тачка Дневног реда, потом следи разрешење и именовање члана Надзорног одбора ЈП Паланка, затим разрешење и именовање члана Управног одбора Дома здравља и као последња 28. тачака разрешење и именовање члана Управног одбора ГФК Јасеница 1911.

 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zakazana-5-sednica-so-palanka-za-petak-2-decembar/

1 comment

    • subvencijas on 30/11/2016 at 00:51

    dobro je da zele da subvencionisu javna preduzeca. groblja i pijace mogu da se brzo oporave i da postanu profitabilna. jedino je nejasno zasto se ne saznaje da li se i koliko kralo, koliko se jelo na racun preduzeca, da li su se placala neka slavlja preko javnih preduzeca i hoce li oni koji su krali da vrate pare? zasto po javnim preduzecima i dalje sede trutovi? zastopojedini zaposleni u radno vreme sede po kaficima a plata im redovno ide? zasto naplata parkinga i pauk servis ne rade? zasto nam je grad i dalje strokav i u rupama, sa raspadajucim fasadama? gde je taj selakovic koji je obecavao pomoc drzave samo da se SNS dokopa vlasti? bitno je samo da naprednjaci potrpaju svoje glasace u fotelje!?!? dokle ce vise politicari da nas lazu?

Komentari su onemogućeni.