ЗАВРШЕН ДРУГИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

У уторак увече, пред око 800 гледалаца, у Вранову је одиграна финална утакмица другог Меморијалног турнира „Зоран Поповић Поп“ којом је завршено ово фудбалско надметање у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК Пролетер.

Титулу победника, након жестоке борбе, однела је екипа Независни синдикат Хестил 1 победивши екипу Алатница БМБ Сопот резултатом 6:3. Треће место заузела је екипа ФК Милан Сд.
Победничка екипа пласирала се на финално такмичење Јелен купа у Новом Саду, чији победник одлази у Рим на дерби Лацио – Рома.
Финално вече, осим доброг фудбала, обележиле су наградне игре Јелен купа, овогодишњег генералног спонзора турнира у Вранову.
Осим утакмице за прво место одигране су и две ревијалне. Најпре су се састали ветерани Вранова и Радинца са којима је својевремено играо и Зоран Поповић Поп,а потом и екипе Јелен купа и Попових другара. Главна звезда овог ревијалног меча био је Милан Митровић, звезда Гранда,а у истој екипи наступили су и познати уметници Павле Удовичић,Данијел Цехранов, Ведран Благојевиц и Милош Вилотић.
Победничким екипама уручени су пехари и новчане награде,а за најбоље појединце награде је обезбедила породица Зорана Поповића Попа, која је доделила и захвалнице учесницима турнира, спонзорима, судијама, медијима који су извештавали о овом догађају и Зорановим пријатељима који организују турнир.
За најбољег новинара проглашен је Радоје Глишић из Спортског журнала.
Најбољи играч турнира је Владан Првуловић,а најбољи голман Милош Кнежевић , обојица из победничке екипе Независни синдикат Хестил 1, док је најбољи стрелац Божидар Симић из другопласиране екипе Алатница Сопот.
Ове године додељена је и награда за Фер плеј која је припала играчима екипе Делта монтажа .
Други Меморијални турнир Зоран Поповић Поп трајао је од 19.јуна до 4.јула. Према проценама организатора за 16 вечери на трибинама терена у Вранову утакмице је испратило више од пет хиљада гледалаца.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zavrsen-drugi-memorijalni-turnir-zoran-popovic-pop/