ЗБОГ ХАВАРИЈЕ НА КОТЛУ ИЗМЕШТА СЕ НАСТАВА ИЗ ОШ ХИМ

У ОШ ХИМ дошло је до квара на котлу тако да је онемогућено грејање ове образовне установе. Тим поводом из школе су се огласили саопштењем:

„Због новонастале ситуације,а тиче се хаварије на котлу, која се десила прошле недеље,наша школа је принуђена да овај проблем реши на следећи
начин:

Ученици млађих разреда,од првог до четвртог, ће од уторка, 20.11.2018. наставу похађати у Паланачкој гимназији, са почетком од 14:30х, по скраћеном распореду

Ученици старијих разреда, од петог до осмог, ће од среде, 21.11.2018. наставу похађати у МЕШ Гоша, такође са почетком од 14:30х, по скраћеном распореду.

Овакав распоред извођења наставе ће трајати око 4 недеље, јер је у току
куповина новог котла, за чију је набавку и монтажу потребан тај временски
период.

Надамо се да ће ученици и њихови родитељи имати разумевања за овакав
потез,јер нам је свима у интересу да што безбоније превазиђемо проблем,и
трајно га решимо.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zbog-havarije-na-kotlu-izmesta-se-nastava-iz-os-him/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Optimista on 17/11/2018 at 16:12

  Havarije se desavaju i nikome nije prijatno kada do toga dodje. Treba biti pametan i probleme prevazici. Skola dobija nov kotao i resice problem na duze staze. I Srbi su na Krfu organizovali drzavu,a da HIM ne moze na mesec dana da se snadje,haj’te molim vas. Bicemo skola za primer.

  • SUMADINAC on 17/11/2018 at 14:54

  Posto vidim da neznate da ti ljudi koji zive tamo nikada nisu imali aslafalt prema Krusevu i da ste vi na njihovom mestu nebi tako pricali onda bolje cutite. Sto se skole HIM tice na toj skoli je koliko puta radjena i fasada i sve ostalo ali posto vi kao roditelji neznate da naucite decu kulturi da ne lome i krse sve po gradu onda ste sami krivi ,kao i bivsa vlast sto nam je Palanka u takvom stanju. Pruzi vam se prst hocete celu Saku polako nemoze ni ova sadasnja vlast da uradi sve za godinu dana .

  • Palančanka on 17/11/2018 at 12:30

  Što je najgore od svega…ta škola je dala i predsednika opštine i načelnika Podunavskog okruga ,i mnoge druge funkcionere….
  O vidjenim ljudima da ne govorim….
  Tuga i sramota.

  • Zabrinuti roditelj on 17/11/2018 at 08:37

  Neka grade put prema Krusevu kojim niko ne ide, a najveca skola u Palanci nema grejanje!? O grejanju se razmislja mnogo ranije, pre grejne sezone. Taj kotao je krpljen ko zna koliko puta i kao polovan je preuzet iz OS HRS 2008. god. Sta ste ocekivali koliko ce da traje? Gas vam je prosao pored skole a vi se grejete na mazut!? Predsednice Opstine, ukljucite se! Ta skola se raspada!

Komentari su onemogućeni.