«

»

јун 27 2017

Štampati ovo Чланак

ЗБОГ ПРЕКОМЕРНЕ ПОТРОШЊЕ НОЋНА ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ

Из ЈКП Водовод обавештавају грађане да због превелике потрошње воде последњих дана, ниво воде у резервоарима није довољан за уредно водоснабдевање. Зато ће морати да се прибегне вечерњим и ноћним искључењима.

Из ЈКП Водовод још једанпут апелију на грађане да воду не користе за заливање башти, прање плочника, аутомобила итд, како би воде било довољно за уредно водоснабдевање.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zbog-prekomerne-potrosnje-nocna-iskljucenja-vode/

10 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. Knight

  Kod mene posto zivim i visljem delu Palanke noc pocinje oko 17h posto tad nestaje voda a ovo ce trajati sve dotle.dok narodu ne prekipi jer niko dvadeset godina nije resio taj probleb a narod se pravi kao da se nista ne desava i sve je u najboljem redu. Decu nemamo sa cime da okupama uvece lonciramo se kao da smo u 18 veku. Dokle vise,prosle godine smo imali restrikcije i u oktobru.Dokle vise???

  1. cirkus

   Ako mi veruješ i ti i ostali, stvarno mi je žao što nema vode ali i sam kažeš da ja situacija ovakva već dvadeset godina a pitam ja i tebe i ostale, šta uradismo mi SVI za to vreme. Malo li je dvadeset godina, rukama bi smo renovirali vodovod i vodosnabdevanje a ne mi svi skupa smo se divili lezilebovićima i lopužama, opravdavali ih, sažaljevali ih (zbog navodno teške situacije za koju su oni sami krivi) i čekali da nešto padne sa neba i bude nam bolje.

   1. Knight

    Nista,sedimo kuci i kuckamo po forumima umesto da se konacno ujedinimo oko jedne stvari koje je bitna za ceo grad,nema mesta za politiku ovde i razlike ! Treba nam voda ako i tu gledamo politicku propadnost onda ne treba voda u cevima uvopste. Lepo na bunar pa na lonce. Ovo je sansa da se konacno ujedinimo oko jedne stvari a to je VODA!!!

    1. cirkus

     Apsolutno saglasan!

 2. Ime

  U Cvijićevoj gejzir već tri dana. Juče svraćao jeda dilea iz Vodovoda, kaže „popraviću kad dobijem platu“.
  Mala Plana već dva dana bez vode, a nadležni iz Vodovoda kaže da nije ni znao da tamo nema vode.

 3. Sss

  Pre neki dan, na Tv Jasenica, predsednik Velike Plane reče nam da Plana, MIMO UGOVORA, sa Smed. Palankom, DAJE MNOGO VIŠE VODE nego što nam pripada, po ugovoru, kako reče čovek, da ne bi bilo ugroženo zdravlje gradjana Palanke, zbog nedovoljno vode!!!
  A kod nas u Palanci, voda teče ulicama i niko danima ne preduzima da se zakrpe popucale cevi!!! Tako se “ zahvaljujemo“ Velikoj Plani! Bruka

 4. Sss

  Ljudi, vi niste normaln, definitivno!!! Ko je ovde lud? Po celom gradu popucale cevi i voda nemilosrdno teče ulicama i rasipa se a vi apelujete da gradjani štede vodu!??
  Sramota da bude rukovodstvo opštine jer ništa ne preduzima da se urgentno reši problem sa restrikcijama!!! Predsedniče, ugroženi su životi gradjana Palanke , najviše dece, bez vode na 40+ stepeni….Sramota, u 18.30h nestaje voda!!!

  1. cirkus

   Gde si bio prethodnih godina, pametnjakoviću. Kao da je sad nastao ovaj problem. Ko je, Vas, „pametne“ Palančane sreo i upoznao ni pakao mu neće teško pasti, neko je rekao.

   1. Данило

    Локална власт нема времена да се бави тиме, јер је приоритет да се из општине избаци Гоца Костић бивши секретар скупштине, жена зло, која је својим сплеткарењем и неморалним понашањем на одговрној функцији (преко 20 година је била секретар Општине) и довела општину Паланку(некада једну од најлепших градића у Србији) у стање да личи на неку касабу.

   2. Sss

    Pa gde si “ Lebati“??? Ovih dana ću da te pronadjem, da malo popričamo o “ gradskim problemima“!?! Da vidim kakav to pakao pominješ! Vidimo se!

Komentari su onemogućeni.