ЖЕЛВОЗ 026 СПАС ЗА ГОШУ ФШВ-ПОСАО ЗА 300 РАДНИКА

Фабрика шинских возила из Смедеревске Паланке у четвртом покушају добила могуће власнике, пише Курир.

Спас за некадашњег гиганта смедеревске регије могао би да се нађе у одлуци одбора поверилаца који би у наредних седам дана требало да донесу одлуку о прихватању понуде најбољег понуђача Фабрике шинских возила „Желвоз 026“ из Смедерева.

На лицитацији била су два учесника „Мин- локомотива“ из Ниша која је понудила цену од 500.000 евра и највећи ремонтер шинских возила у региону „Желвоз 026“ из Смедерева који је понудио милион евра за куповину „Гоше“.

Јавност је упозната да је „Желвоз 026“ из Смедерева у протекле две године доживео експанзију. Од фабрике која је била затворена и избачена са тржишта, „Желвоз 026“ је за релативно кратко време успео да се врати на лидерску позицију и да упосли око 400 радника.Директор овог предузећа Светозар Бугарин каже да уколико се прихвати понуда радници „Гоше“ могу да очекују у кратком временском року покретање производње и упошљавање људи. Наиме, „Желвоз 026“ има уговорене послове за ову и следећу годину и моментално неке од њих жели да пребаци у погон „Гоше“ и на тај начин упосли до 300 радника .

– Планови за „Гошу“ су велики. Наша компанија је добила ВПИ сертификацију тако да смо сада у могућности да ремонтујемо не само домаћа, већ и страна возила – рекао је директор „Желвоза 026“ Светозар Бугарин за Курир.

Извор Курир

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zelvoz-026-spas-za-gosu-fsv-posao-za-300-radnika/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Sale on 21/10/2019 at 12:14

  Najveci remonter sinskih vozila je Sinvoz Zrenjanin. A Zelvoz, kako god da se zvao, uvek ce biti najveca rupa bez dna. Jadna je Gosa i jadna je Palanka kad je Zelvoz spasava.
  Bezte slepci idu smederevci, dinar daju dva uzumaju…

  • Goran on 20/10/2019 at 00:55

  Nije tacno, plata se prima na racun u celosti, porezi i doprinosi se uplacuju na puni iznos plate.

  • Mira on 19/10/2019 at 18:30

  Sjasi kurta da uzjasi murta …:):):):)

 1. Opet mr.Bugarin,..hahaha ,Scepanovic..kvazidirektori .i lazni slovaci iza kojih stoje napredni,bate i ostali…i ako krene sta to ce biti godinu dana nekih isplata.Opet posle sunovrat i u krug..Pitajte ove u zelvozu kako primaju platu,,na ruke hahaha

Komentari su onemogućeni.