ЖИТЕЉИ ПОЧЕВИЦЕ У КУСАТКУ УРЕДИЛИ АУТОБУСКА СТАЈАЛИШТА-„МИ ВОЛИМО ПОЧЕВИЦУ“

После реконструкције пута у Kусатку, активисти у делу села, Почевица, наставили су са уређивањем ниховог животног окружења.

Захвални на путу који је урађен, и више километара од првобитно предвиђеног пројекта, при чему су централни сеоски путеви продисали, олакшан је аутобуски саобраћај, затим , део центра: путеви око школе, сеоске цркве, фудбалског клуба, по први пут добили су асфалт, пут који до тада није ни био у плану, сада је урађен.

Захваљујемо председнику Општине Смедеревска Паланка , Николи Вучену, који је нашао начин да једно велико село, попут Kусатка, инфраструктурно обнови и подигне стандард живота који приличи, нама, мештанима Почевице и целог села..

Активисти Kусатка су испратили све радове реконструкције и асфалтирања, и у најбољем расположењу испратили раднике ПЗП Пожаревац,
Уследиле су и остале активности које решавамо за добробит села, те, тако смо , ових дана обновили и преуредили стајалишта, поставили 6 новоуређена, у центру села и на делу регионалног пута Kусадак-Младеновац. Желимо да амбијент у коме живимо , буде налик животу какав желимо, за нас Kусачане.

Активисти Почевице
Раденко Степановић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zitelji-pocevice-u-kusatku-uredili-autobuska-stajalista-mi-volimo-pocevicu/