ЗЗЈЗ ПОЖАРЕВАЦ: СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА 4 И СМЕДЕРЕВО 1 НОВООБОЛЕЛИ

У односу на јучерашњи извештај ЗЗЈЗ Пожаревац, број заражених у Подунавском округу повећао се за 5 особа.

У Подунавском округу највећи број нових случајева је и данас евидентиран у Смедеревској Паланци 4. У Паланци је до сада вирус потврђен код 182 особе. У Смедереву је 1 нови случај, односно 268 укупно. У Великој Плани нема нових а укупно од почетка епидемије је регистровано 73. оболелих.

Од почетка пандемије са територије Подунавског округа је тестирана 5441 особа.

У Заводу упозоравају да су капацитети болница скоро пуни и апелују на грађане да се уздрже од ризичног понашања када је у питању ширење коронавируса.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/zzjz-pozarevac-smederevska-palanka-4-i-smederevo-1-novooboleli/

10 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Visnja on 16/07/2020 at 10:19

  Pa ako znas napisi kosu ti Glibovcani.Mnogo je glupo reci samo znam.Daj imena da i mi znamo

  • Dragi on 14/07/2020 at 23:46

  Siguran sam da ih niko ne kontroliše pošto to nikog ne interesuje, kada bi društvo bilo odgovorno nosili maske , ne okupljati se, ne praviti veselja i proslave ne voditi decu na izlete itd….
  Pogledajte samo vaše okruženje u suštini sve je žalosno narod bez discipline i odgovornost
  Samo u zadnje nekoliko nedelje koliko škole slavilo mature, čemu sve to i kome služi , gde su odgovorni roditelji, ah zaboravi gledaju realiti ili se samozadovoljvaju drugim glupostima
  Priča bez kraja……

   • El Baja on 15/07/2020 at 09:23

   Da li možete na portalu Palanka danas da objavite razgovor sa epidemiolozima, članovima kriznog štaba ili bilo kim ko može da da relevantne podatke o epidemiološkoj situaciji u opštini i zbog čega je u našoj opštini najveći broj novozaraženih svakoga dana u celom regionu (i u apsolutnim i u relativnim brojevima). Takođe, i intervju sa direktorom bolnice, o pretvaranju naše bolnice u kovid bolnicu. Juče je Lončar ponovo rekao da je bolnica u SP kovid bolnica.
   Mislim da bi to moglo zanimati stanovnike naše opštine. Možda se varam, vi ćete znati bolje.

   1. https://bit.ly/3eup38R Još uvek nismo kovid bolnica, samo je proširen kapacitet Infektivnog odeljenja. Postoji izjava direktora koju ste mogli da vidite u prilogu od pre neki dan.

     • El Baja on 15/07/2020 at 12:53

     Zbunjuju asimetrične informacije. Ko se snađe, snašao se. Hvala Vam za odgovor.

      • Učitelj on 15/07/2020 at 13:59

      S obzirom da su počeli da se dovoze pozitivni pacijenti iz drugih gradova u Srbiji u našu bolnicu, na lečenje, samim tim je bolnica pretvorena u covid bolnicu! Naravno da ne mogu sva odeljenja biti pretvorena u covid odeljenja jer moraju da se leče i pacijenti od drugih bolesti!

  • Učitelj on 14/07/2020 at 16:55

  Da li neko kontroliše građane pozitivne na korona virus, a kojima je određena mera kućne samoizolacije, da li napuštaju svoje kuće i da li opušteno i slobodno šetaju po gradu zarazujući ostale građane?

   • Azanjac on 14/07/2020 at 23:15

   Ja znam neke Glibovčane koji se sasvim normalno kreću po gradu

   • Sandra on 15/07/2020 at 12:06

   Ja sam juce u gradu bila, grad je bio pun pun pun a maske daj Boze da je njih 5-toro nodilo maske. Neodgovorni ljudi da to nije normalno. Kafici puni . Strasno.

  1. Pa ako znas napisi kosu ti Glibovcani.Mnogo je glupo reci samo znam.Daj imena da i mi znamo

Komentari su onemogućeni.