АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ПОЛУПАО ПРОСТОРИЈЕ ОО СНС У ПАЛАНЦИ

VUCIC0Полицајци у Смедеревској Паланци нису имали великих проблема да открију ко је разбио сва стакла на Општинском одбору СНС, али никако нису могли да прихвате чињеницу да је за то осумњичен Александар Вучић, именом и презименом.

Чуђењу није било краја када је полиција открила да се 23-годишњак који се сумњичи да је разлупао просторије СНС у улици Светог Саве број 19 зове и презива као премијер Србије.VUCIC1

„Полицијска патрола је 12. децембра приметила да су поломљена стакла на просторијама СНС-а. Они су обавестили станицу, након чега је тужилац наложио да се обави увиђај. Убрзо су на терен изашли криминалистички техничари, који су пронашли каменице којим су разбијена стакла“, наводи наш саговорник близак истрази. Није требало много да инспектори склопе коцкице и идентификују починиоца.

„Оперативни подаци су указали на то да је у том тренутку непозната особа дошла до просторија са каменицама и разлупала их. Затим је побегла са лица места у оближњи кафић. Након тога је починилац променио јакну како га не би препознали, али му то није успело“.VUCIC2

Када су полицајци пресрели осумњиченог и питали га за име и презиме, мало су се збунили када им је рекао да се зове Александар Вучић.

„Наравно да су у том тренутку помислили да лаже. У неким другим околностима то се дешава, али с обзиром на то да су нападнуте просторије СНС-а, а да се он представио као Вучић, помислили су да се шегачи с њима. Затражили су му личну карту и увидели да се заиста зове као премијер. Ипак, то му није много помогло јер је одмах приведен и одређено му је задржавање до 48 сати“, прича наш саговорник.

Ухапшени Вучић терети се за оштећивање туђих ствари и насилничко понашање, а полиција је привела и његовог пријатеља, који се сумњичи да је са Вучићем заменио јакне како би му помогао да не буде откривен.

СНС: Све је на полицији

Петар Илић, један од повереника Општинског одбора СНС-а, потврдио је јуче за „Ало!“ да су стакла на локалу разлупана. – Полиција је дошла и обавила увиђај. Све је сада код њих. Ја заиста не знам шта они даље раде по том питању.

Извор: Ало

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d1%80-%d0%b2%d1%83%d1%87%d0%b8%d1%9b-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d1%83%d0%bf%d0%b0%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b5/

3 comments

  • super covek on 17/12/2015 at 08:36

  Hahahah ne verujem koje su to glave…. jel stvarno promenio prezime? Koja plitkoumna politika… xD tesko vama Palancanima.,,,. Lepo ste glasali…

  • Bandido on 16/12/2015 at 18:27

  A evo ga taj „Vučić“ https://www.facebook.com/aleksandar.rakic.77985

  • Džontra Volta on 16/12/2015 at 18:20

  A zašto niste napisali i to da se dotični huligan ustvari zove Aleksandar Rakić ali da je na nagovor njegovog mentora Kene promenio prezime u Vučić?

Komentari su onemogućeni.