БРАТИСЛАВ ГАШИЋ У ПОСЕТИ СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

GASICПред око четири стотине становника општине Смедеревска Паланка, окупљених у позоришној сали Установе Културни центар Смедеревска Паланка, о томе шта Србију и Паланку чека у предизборној кампањи, али и о још много тога,  говорио je господин Братислав Гашић, потпредседник Српске напредне странке. На овом, првом већем окупљању напредњака – као једине опозиционе странке у Смедеревској Паланци – присуствовали су и говорили господин Лука Петровић, потпредседник Извршног одбора СНС, и господин Петар Милић, један од повереника ОО СНС Смедеревска Паланка. Вечерашњем окупљању, присуствовали су и други гости, уважени функционери Странке из Београда, Великог Градишта, Смедерева и Велике Плане. Великим заузимањем у погледу организовања вечерашњег догађаја, непоречив допринос дали су и Радослав Симић и Иван Гајић, преостала два повереника ОО СНС Смедеревска Паланка.

Служба за информисање Повереништва ОО СНС Паланка

Ово је део саопштења које је објављено и које можете прочитати на званичном сату Српске напредне странке. Новинарима је био забрањен приступ и снимање током одржавања конференције и обраћања званичника из СНС, а након дужег чекања изостало је и очекивано краће ораћање новинарима  Братислава Гашића након завршеног скупа,.Пред камере су стали повереници ОО СНС Петар Милић, Радослав Симић и Иван Гајић. Том приликом Милић је у пар речи образложио новинарима разлог окупљања. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2-%d0%b3%d0%b0%d1%88%d0%b8%d1%9b-%d1%83-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%be/