ВИТАМИН Ц – АНТИСТРЕС ВИТАМИН

 LIMПримаријус др Мирјана Бабић Симић је одржала у Малој сали Скупштине општине предавање о значају правилне исхране и утицају витамина ц на здравље људи.

О лимуну као уништавачу канцерогених ћелија мало се говори.Лимунс (citrus) је је чудотворан производ за убијање канцерогених ћелија. Снажнији је 10000 (десет хиљада) пута од хемотерапије.
Зашто ми ово сазнајемо тек сада ?
Зато што постоје лабораторије које су заинтересоване за производњу једне синтетичке верзије која ће им донети огромну зараду.Ако имате могућности, засадите лимуново дрво на тераси или у врту, стабло лимуна је ниско, не заузима много простора и познато је по својим разноликим плодовима.Приписују му се разна својства, али најповољнији ефекат има на цисте и туморе. Ова биљка је доказани лек против свих типова рака. Сматра се такође да је он антимикробски агенс широког спектра против бактеријских инфекција и гљивица, да је ефикасан против интерних паразита црева, да регулише веома високи крвни притисак и живчане поремећаје и да делује антидепресивно.

Пробајте ово:
Исцедити пола лимуна, разредити са пола литре млаке воде и пити!!!
Једноставно, алкализује тело, супер је.

ВИДЕО – ПРЕДАВАЊЕ ПРИМ ДР МИРЈАНА БАБИЋ СИМИЋ:

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd-%d1%86-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%81-%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd/