ЗАКАЗАН ЛОВ НА ПОКЕМОНЕ КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ

pokemon (1)Игрица смештена у тзв. „проширену стварност“ подразумева сакупљање Покемона на локацијама у вашем окружењу. У Србији је лов заказан у суботу у Београду, а ево како да кренете у потрагу за чудовиштима. Покемоне можете да сакупљате уз помоћ паметних телефона , који вас, кад скинете игрицу из продавнице за апликације, обавештава да ли се неки налази у вашој близини. Ви затим морате да пешачите до одређене локације и ухватите ваше чудовиште. Одређена места пружају екстра поене, а циљ је да сакупите све Покемоне и касније их развијете у моћније верзије.

За сада је у Србији направљен један догађај на друштвеној мрежи Фејсбук, који жели да окупи оне који су испробали или тек желе да испробају ову нову занимацију, а у суботу 16. јула у 15 часова је заказан састанак испред Храма Светог Саве, како би сви заинтересовани заједно кренули у лов на Покемоне.Игрицу је могуће испробати иако је још увек налази у тзв. бета верзији.

Твитер је препун објава људи који кажу да су добили упалу мишића играјући Покемон Го, поготову они који нису навикли на физичку активност, а ова игрица подразумева доста ходања. Наравно лоше стране лова на покемоне су ту. Играчи се често не обазиру на пролазнике, па онда долази до непријатних судара на улицама.

Ако желите да играте Покемон Го на вашем Андроид уређају, пратите ове инструкције које ће вам показати како да је скинете са интернета на ваш телефон.

Ево шта је потребно да урадите:

Скините Покемон Го АПК фајл

Прво морате да дозволите вашем уређају да инсталира и покреће апликације које нису скинуте са Google Playstorea. Будите пажљиви када омогућите ову опцију јер желите да будете сигурни да ћете скидати само безбедне апликације које неће наудити вашем телефону.

Отворите подешавања (Settings)  и потом идите у Security meni Ту ћете пронаћи „Unknown sorces“ опцију, кликните на њу да омогућите скидање апликације.

Сада је потребно да скинете Покемон Го АПК фајл. На вашем Андроид уређају посетите Покемон Го АПК страницу и скините игру.

Када је преузмете, кликните на фајл из нотификација на телефону и одаберите Install.

Игра ће се потом инсталирати и можете без проблема да је играте.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd-%d0%bb%d0%be%d0%b2-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b5%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%b4-%d1%85%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82/