ИЗ ЗАТВОРА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПОБЕГАО ПРИТВОРЕНИК

A ZATVORПолиција је привела М.М. из Велике Плане, због сумње да је починио разбојништво над суграђанком крајем прошле године. Полиција га је са лисицама спровела до станице у Великој Плани, где му је одређен притвор од 48 часова. Оставили су га у затворској ћелији не слутећи шта је притворенику на памети.

Марјан је провео један час у ћелији смишљајући како да побегне. План је био невероватан а уједно и једноставан. Иако су метална врата ћелије била затворена рајберима, затвореник је успео да искористи отвор у горњем делу врата, који чуварима служи за преглед просторије Руком је гурнуо вратанца и видео да су отворена. Затим је провукао руку кроз вратанца и отворио вратанца која се налазе у доњем делу и служе за додавање воде и хране. Коначно, је кроз отвор за храну провукао руку и откључао рајбер којим су била закључана врата.Потом је несметано изашао.

Када су полицајци дошли да провере затвореника, били су у шоку. Ћелија је била широм отворена а од затвореника ни трага.

Иако у станици постоје камере, Марјан је успео да их избегне. Он се цевима за грејање попео до прозора, који је био отворен, а налази се на висини од два метра и побегао из затвора.

Полица је спровела интерну истрагу и реконструисала догађај након чега ће с е знати и какав ће бити поступак према одговорним полицајцима.

Полиција је одмах кренула и у потрагу за Марјаном, али је он веч био далеко и издата је потерница за њим на целој територији Србије. Марјан је био осумњичен за разбојништвом над једном женом, зашта је предвиђена казна од две до десет година.

(АЛО)

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%b8%d0%b7-%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b0-%d1%83-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%98-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b8/

2 comments

    • milos on 19/01/2016 at 10:02

    Cevima za grejanje se popeo i pobego kroz prozor … Nije ni cudo beze kad otvoren prozor na ovaj minus …

    • Gile on 18/01/2016 at 23:39

    Osuditi ga doživotkom robiijom i ispitati ko mu je omogućio da pobegne iz zatvora..verovatno se zna ko je taj ko mu omogućio bekstvo..i njega u zatvor…doživotno…

Komentari su onemogućeni.