КЕСИЋ И ЊУЗОВЦИ У ПАЛАНАЧКОМ ПОЗОРИШТУ

A KESIC SOLOЗоран Кесић, аутор и водитељ хумористичке емисије „24 минута са Зораном Кесићем“, и његови сарадници и аутори хумористичко-сатиричног портала „Њуз нет“, гостују у Градском позоришту у суботу 16. јануара од 18.00 часова.

Улаз је бесплатанA KESIC

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%ba%d0%b5%d1%81%d0%b8%d1%9b-%d0%b8-%d1%9a%d1%83%d0%b7%d0%be%d0%b2%d1%86%d0%b8-%d1%83-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%88%d1%82/

2 comments

  • Maja on 23/01/2016 at 22:55

  Čekala sam nedelju dana, od onog da je jutro pametnije od večeri pa nadalje, između ostalog zbog toga što bi moju žalopoljku mogli iskoristiti obožavaoci trenutno najvećeg žalopojca u Srbiji. Čekala sam preispitujući se, optužujući samu sebe zašto me je to toliko pogodilo, mislila da će pomoći ako se „pravim da sam mrtva“ u ovom gradu, ali, drugari, i dalje mislim o tome. Zašto ja nemam mogućnosti da sedim u Gradskom pozorištu? Bilo je ovako…

  Sredinom prošle nedelje se pojavio plakat da u našem „malom mistu“ gostuje Zoran Kesić i ekipa Newsweek-a. Cena karte 300 dinara. Radosna vest! Da ne objašnjavam, ko kapira da je to radosna vest, kapira. A taj će ukapirati i zašto je strašno što ja nemam prava da sedim u Gradskom pozorištu.

  Na dan njihovog gostovanja čujem da je gradska vlast (DS, SPS) otkupila karte. Sve mislim, kupići sebi svoju. Ali…da ne budem prosta. Kreće gužva ispred ulaza u pozorište. Nema karata u prodaji jer je ulaz slobodan. I dalje naivno ne kapiram. Ali, drugari, poenta je da samo „partijske knjižice“ imaju numerisana mesta (besplatna). Mi ostali, sa diplomama koje smo pošteno zaradili, sa svešću da nikada nećemo naći posao jer nemamo partijske knjižice (bilo čije), mi koji se bez grča smejemo na sve Kesićeve fore, više ni da platimo ne možemo da sedimo, mi možemo samo da stojimo, ako ima mesta. Setih se onog „moj si Beograd došao da rušiš“ ali mi ne beše smešno. Ne dadoše mi ni Kesiću da se radujem, ONI. Nije važno ko je na vlasti, ONI će nas na kraju ostaviti da stojimo, postojano.

   • 11421 on 24/01/2016 at 11:49

   Žutaći su pomislili kako je ovo idealna prilika da dopune političku kampanju.Kesić je oštar prema Vučiću i ostalima iz vrha vlasti, pa eto ispada da je na njihovoj strani.Iako je sam više puta naznačio da ne podržava nijednu stranku,kao i svaki normalan čovek.Ovako su sprečili ljude koji razumeju njegov humor da se iskreno nasmeju i uživaju.Njih je doticala samo reč „Vučić“ i pogled ka njihovom vrhovnom vođi,konobaru-izbacivaču,koji drži tablu za obaveštenje na smeh,ali sa grčom.

Komentari su onemogućeni.