НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 17.-24. ЈУЛА

HOROSKOPПрочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН (21. 3. 20. 4)

Посао – Растући Месец у Стрелцу, вама тригонском знаку, погодује свим плановима везаним за путовања, иностранство и послове са странцима. На исто указује Марс, подржан тригоном од Сунца и секстилом од Јупитера, те је прави тренутак за озбиљну промену на послу.

Љубав – Улазак Венере у знак Лава појачава емотивну нестабилност која траје већ извесно време. Ако сте заузети, бићете на великом љубавном искушењу. Чувајте се паралелних веза. Слободни припадници знака имају прилику да среде свој емотивни живот.

Здравље – Вртоглавица, поспаност или алергијска реакција.

БИК(21.4.21.5)

Посао – Добар аспект Венере, вашег владара и Сатурна повећава ваше пословне шансе. Ако планирате нове пројекте, побрините се да на време средите неопходну документацију јер ће ситнице пресудне за даљи ток послова. Током целе недеље бићете на провери, а могуће је да неко из ближе околине покуша да своје грешке припише вама.

Љубав – Очекују вас занимљиви сусрети у пословном окружењу. Нека необична особа привући ће вашу пажњу. Марс у пољу партнерства доноси бројна дешавања. Заузети припадници знака морају да издрже још мало док ослабе тензије у вези или браку.

Здравље – Нервоза негативно утиче на ваше психофизичко здравље.

БЛИЗАНЦИ(22.5.21.6)

Посао – Захваљујући повољним аспектима Меркура, владара вашег знака према Сатурну, све што будете радили, планирали и договарали до краја радне недеље има шансе да постане дуготрајно. Уколико вам се укаже прилика за промену посла, требало би озбиљно да је схватите.

Љубав – Већ дуже време осећате притисак у вези што вас чини незадовољним. Ова недеља почиње проласком Месеца кроз поље које означава везе и брак. Очекујте нова дешавања, али не само позитивна. Ако видите да неке ствари наводе на сукобе, смирите тензију и не улазите у конфликте јер ћете на тај начин само закомпликовати ситуацију.

Здравље – Пролазне мигрене и умор су последица притиска који трпите.

РАК(22.6.22.7)

Посао – Још неколико дана Сунце у вашем знаку, праћено добрим аспектима Марса и Јупитера ради за вас и помаже вам да стигнете до циља. Уколико касните са неким пројектом или реализацијом задатих обавеза убрзајте ствари. Искористите овај повољан период за решавање финансијских проблема.

Љубав – Понедељак, уторак и среда биће у знаку необичних дешавања у вашем емотивном и партнерском животу. Пазите се брзих импресија, површних процена и идеализовања ствари које не разумете до краја. Овај аспект је истовремено јак и површан, зато будите стрпљиви.

Здравље – Проверите крвну слику, измерите притисак.

ЛАВ (23. 7. – 22. 8)

Посао – Меркур и Венера у вашем знаку чине да се многе ствари дешавају ван ваше контроле. Бројни планови и шансе су пред вама, па се потрудите да изаберете оне најреалније. Јупитер у пољу новца увећава шансе за профит упркос аспектима који га ограничавају. Будите рационални и направите добар избор.

Љубав – Венера у знаку Лава буди потребу за променама, почев од изгледа, облачења па на даље. У жељи да привуку пажњу партнера, даме рођене у знаку Лава биће спремне на све врсте дотеривања, па чак и на естетске корекције. Очекујте много нових сурета, дешавања и удварања.

Здравље – Проблеми са главобољом и хроничним болестима због честих промена времена.

ДЕВИЦА (23. 8. – 22. 9)

Посао – Прилагодите се тренутној ситуацији и пратите ток даљих дешавања, јер вам је владар знака у дванaестом пољу. Није време за велике планове, нити за озбиљне промене, већ за усклађивање са другима. Овај период је повољан за кориговање ранијих грешака и свођење рачуна, од пословних до приватних.

Љубав – Венера у дванестом знаку од вашег, повољан је знак за оне који нису у браку. Иако то није аспект за отпочињање неке везе, добар је за забаву, авантуру и пролазне комбинације. Онима који су у браку или планирају заједнички живот, препоручује се опуштање и уживање у дружењу са пријатељима.

Здравље – Мањи проблеми са стомаком, ногама и зглобовима.

ВАГА(23.9.22.10)

Посао – Имате још пет дана да свој пословни живот доведете у ред и да узмете оно што вам припада, уколико то већ нисте учинили. Након тога уживаћете или трпети последице онога што сте одабрали. Следећа прилака за промене указаће вам се кроз неколико месеци. Повољно време за решавање финансијских проблема.

Љубав – Слободни припадници знака почињу да размишљају другачије о некоме из окружења. Могуће је да се неко пријатељство претвори у нешто више и да се нађете на прагу емотивне везе. Добро размислите о оваквом сценарију, да не би изгубили и пријатеља и потенцијалног партнера.

Здравље – Чувајте се повреда. Одложите хирурке интервенције.

ШКОРПИЈА(23.10.22.11)

Посао – Како Марс убрзава након окрета из ретроградног кретања, тако се повећава број догађаја, прилика и шанси везаних за пословна дешавања. Ипак, још није време за радикалне промене, још увек је реализација сваке идеје под знаком питања, па се зато стрпите и сачекајте повољнији моменат.

Љубав – Претерано сте фокусирани на себе и своје проблеме, планове и идеје, тако да нема много простора за промене и прилагођања у партнерским односима. Привлачи вас колега светлије косе, али још увек не умете да дефинишете своја осећања. Најбоље је да у наредној недељи будете уздржани.

Здравље – Боће ћете се осећати ако будете физички активнији.

СТРЕЛАЦ (23. 11. – 21. 12)

Посао – Недеља почиње конјункцијом Месеца са Сатурном, што већ компликован начин размишљања додатно отежава. Будите стрпљиви, рационални и тактични, а емоције, барем што се посла тиче, потпуно искључите. Ако послушате овај савет, очекујте повољну недељу. Искористите слободно време за прављење дугорочних планова.

Љубав – Много импресија, али мало или нимало дешавања од којих може бити нешто конкретно, слика је наступајуће недеље. Пратите догађаје, стрпљиво чекајте своју шансу. Ако све и не буде онако како сте желели и очекивали, нема разлога за патњу. Сачувајте осмех, препустите се маштањима и призовите срећу.

Здравље – Могућа мања прехлада или зубобоља.

ЈАРАЦ(22.12.20.1)

Посао – Под притиском сте, и то дуже време, што је и уобичајено када се ваш владар, Сатурн, креће ретроградно. Срећом и томе се ближи крај јер неки пројекти и идеје које сте потенцирали пре доста времена изненада избијају у први план и чине да се осећате успешним. Не очекујте брз развој догађаја, већ стрпљиво приступите постепеном решавању проблема.

Љубав – Нека особа из прошлости поново ће покушати да вас освоји. То може закомпликовати садашње односе, па ако сте заузети, најбоље би било да одолите искушењу и да ништа не предузимате. Уколико сте слободни и жељни „репризе“ препустите се емоцијама, али не очекујте превише.

Здравље – Проблеми са стомаком и имунолошким системом, посебно за рођене у првој декади знака.

ВОДОЛИЈА(21.1.19.2)

Посао – Бићете у прилици да покажете своје знање, умеће и способности. Прихватите овај период као време мини тестова свега онога што знате. Иако имате утисак да сте стално на некој врсти пробе, претпостављени су вам наклоњени и покушавају да из вас извуку оно најбоље. Покажите своје умеће.

Љубав – Након мирног периода, поље задужено за везе, односе и познанства почиње да ради пуном паром. Време је промена у емотивном животу, као и за нова дешавања. Ако сте у дугој вези, размишљате о евентуалној промени статуса и заједничком животу. Слободни припадници знак су на прагу нове везе.

Здравље – Мањи пад имунитета. Пазите на исхрану, обогатите јеловних витаминским намирницама.

РИБЕ (20. 2. – 20. 3)

Посао – Ове недеље, дешавања везана за посао протичу у знаку компликација, повећаног напора, неразумевања али и изненадних преокрета и успеха. Уколико сте на руководећем положају очекујте бурне догађаје по питању расподеле радних места и задатака. Уколико сте самостални спремите се за нове договоре и нове послове.

Љубав – Монотонија у емотивном и партнерском животу и даље некима прија а друге замара. Питање је филозофско, гледате ли чашу до пола пуну или до пола празну. ПОтрудите се да ствари окренете у своју корист.

Здравље – Будите опрезни приликом руковања електричним апаратима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%99%d0%bd%d0%b8-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-%d0%be%d0%b4-17-24-%d1%98%d1%83%d0%bb%d0%b0/