ОДРЖАНА 10. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

veceДанас је одржана 10. седница Општинског већа општине Смедеревска Паланка. Чланови Општинског већа су имали пред собом 20 тачака које је требало размотрити и проследити Скупштини на усвајање.

На Дневном реду се између осталог нашло Доношење одлуке о формирању Савета за безбедност, предлог Одлуке о измени Одлуке о формирању јединица цивилне заштите опште намене у Месним заједницама, стратегија одрживог рада Општине Смедеревска Паланка, захтеви за проширење локала Паланка промет, захтев за уређење тротоара испред зграде Трикотаже, захтев родитеља школе ХИМ за превоз деце из Стојачка, давање сагласности на цену термина у хали ОШ Вук Караџић, захтев Општинског гробља за формирање комисије за сечу стабала, разматрање захтева школе ХИМ и Вук Караџић за персоналног асистента, разматрање жалбе на решење Комуналног инспектора као и захтеви за новчану помоћ. 

О одлукама које су донете на овом Општинском већу очекујемо извештај од скупштинске службе, пошто је седница затворена за новинаре.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%b0-10-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%b3-%d0%b2%d0%b5%d1%9b%d0%b0/

3 comments

  • Pera Perić on 12/10/2016 at 12:07

  Oni kao da su pali s’ Marsa!!!

   • СНС гласач on 12/10/2016 at 13:30

   Нажалост Ви сте у праву.

   Када погледам само те физиономије, онда сам апсолутно сигурана да ће ситуациј бити само гора и гора.

   Не видим Бориса Павловића (ДС) јавног правобраниоца и начелника општинске управе Милића Драгана ( кума Славољуба Ђурића и кума новог председника општине )- просто је невероватно да нека лица ништа не раде под милим Богом а општина у никад јаднијем стању.

   Зато сви који су гласали за СНС и сви они којима је Паланка на срцу у протест.
   Сваког дана пишите на

   kabinet@gov.rs

   како би натерали ове незналице,нераднике,јајаре и олош да почну нешто да раде на интерес грађана општине Смедеревска Паланка.

   Нека вам не буде тешко сваког дана пошаљите један меил у коме ћете навести проблем који мучи све грађане више месеци.На крају ће локални властодршци морати да попусте и смене локалне лопове-функционере (начелниак општинске управе пре свих).
   Зато довољно је да нас двадесетак сваког дана пошалјемо по један меил и видећете да ће се ствари брзо покренути, али потребна је и наша иницијатива .

   Паланка поштеним,вредним и часним људима.

   Више нема повратка они или ми ! ! !

    • Žika Žikić on 12/10/2016 at 18:46

    Ako pretpostavimo, da su „lokalni vlastodršci“ pravi ljudi na pravom mestu. Mislim da je prošlo dovoljno vremena, gde smo se mogli osvedočiti, da je taj aksiom apsolutno pogrešan.

Komentari su onemogućeni.