ПЛАВИ КАРАВАН РАДИКАЛА ПОЗДРАВИО ОДЛУКУ О ВЕТУ ПРЕДСЕДНИКА РУСИЈЕ

RADIKALI1 Јуче у поподневним часовима могли сте да чујете сирене колоне аутомобила. Неко је можда помислио да је свадба у питању, међутим већ на први први поглед могли сте да уочите Српску заставу и страначку заставу СРС. Ово је био већ познати „Плави караван“ радикала којим чланови ОО СРС на свој начин изражавају задовољство поводом неких значајних догађаја. Овога пута своје задовољство су показали због стављања вета у Савету безбедности на резолуцију о Сребреници и паланачки Плави караван радикала је од страначких просторија направио „круг“ по граду. У званичном саопштењу СРС стоји:

„Српска радикална странка захваљује братској Руској Федерацији за то што је ветом на британску резолуцију о Сребреници још једанпут показала да је искрени пријатељ српског народа.

Српски радикали нису сумњали у овакву одлуку Русије, иако званичници Србије нису нашли за сходно да то затраже, што недвосмислено показује поданички однос режима према Европској унији.

Руска Федерација је улагањем вета у Савету безбедности Уједињених нација на злонамерну резолуцију Велике Британије учинила много за Србију, Републику Српску и целокупни српски народ, што српски радикали никада неће заборавити.

Покушај сатанизације српског народа од стране водећих сила Европске уније мора резултирати прекидом преговора о уласку Србије у Европску унију, наглашавају радикали и позивају представнике режима да политику земље снажно и искрено окрену ка сарадњи са Руском Федерацијом.“

RADIKALI2RADIKALI3

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%be-%d0%be%d0%b4%d0%bb/

1 comment

    • ivan on 12/07/2015 at 23:46

    Jao majko moja pogledaj ovaj stalez ,pa ovo sve da saberes nema ukupno 10 razreda skole.

Komentari su onemogućeni.