ПОВОДОМА ОПТУЖБИ НА РАД РУКОВОДСТВА ОО СПС ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ

uvs151001-002 KAMERA ICONAУ просторијама ОО СПС У Смедеревској Паланци одржана је конференција за медије поводом недавних догађаја и текстовима који су се појавили у дневним новинама „Ало“ и „Правда“.

Конференцију за медије је водио Петар Јелић председник ОО СПС а присутним новинарима су се обратили и Славољуб Ђурић, председник ИО ОО СПС, Дејан Јовичић, председник Социјалистичке омладине ОО СПС и Весна Вељовић Ђорћевић, председница Форума жена ОО СПС.

Подсећамо вас да је повод за ову конференцију то што је група чланова СПС-а предвођена Николом Вученом тражила смену Петра Јелића, лидера СПС-а у Паланци, и његовог блиског сарадника Славољуба Ђурића, који је секретар ИО СПС-а у Паланци.

Вучен чак тврди да му је због тога Јелић претио, поручивши му да “пази како прелази улицу јер круже камиони са шљунком и песком”. С друге стране, Јелић наводи да никада никоме није упутио било какве претње, а камоли оне које наводи Вучен и истиче да се иза свега крију интереси других партија које би да дестабилизују СПС.

На основу подршке врха странке, Општински одбор Социјалиста у Смедеревској Паланци је, после анализе ситуације, одлучио да примени одредбе Статута ове странке, и из чланства искључи Николу Вучена, Бранка Булића и  још тројицу чланова, који су својим деловањем нарушили унутрашњу стабилност ове странке.

Од 50 чланова Општинског одбора, четресетшесторо је присуствовало седници, а од тога је четрдесеттроје гласало за искључење поменутих чланова – рекао је Јелић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d0%bf%d1%82%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4-%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%be/

1 comment

    • Branko on 05/10/2015 at 11:34

    Ja sam jednostavno zgrozen,prvo koliko lazi je izneto upravo na ovoj konferenciji,kolika je doza prostakluka,i najvise sto me vredja je misljenje „lokalnih ….“ da stanovnici Smederevske Palanke veruju u ono sto govore gore pomenute.Nisam clan SPS ali ne dozvoljavam da moj intelekt vredjaju ovakvi ljudi. Predsednik OO SPS ne deluje kao neko kome bi dozvolio da kreira moju i buducnost gradjana Smed. Palanke. Sekretar nije mogao ni da nas udostoji licnog misljenja (ma koliko ono prosto zvucalo) vec je morao da cita unapred pripremljen govor,toliko o njegovom intelektu.Predsednik omladine je sve samo ne omladinac sa svojih 30 i kusur,imam komsiju od 60 bio bi dobar kandidat za to mesto na narednim izborima,kapiram da se bar ne bi zbunjivao posle svakog punktuma unapred naucenog govora.Gospodju iz foruma zena necu komentarisati iz pristojnosti mada ni ona nije daleko do svega sto sam do sada pomenuo.
    Dragi moji sugradjani,znate li sta se ne radi uz vetar?Ovi ljudi upravo to rade.I tako popisani ubedju „me“ da bas njima treba da dam podrsku,pa gde je tu zdrav razum.
    A vi, „otpadnici“ Socijalisticke partije,razmislite pre nego sto sledeci put pokusate da predocite na sjajno stanje stvari unutar sada vec vase bivse partije.
    P.S. Sa narodom se ne kurva dargi moji Jelicu i Djuricu.

Komentari su onemogućeni.