ПОЗОВИ М РАДИ УЖИТКА

KAMERA ICONA pozovi_m_radi_uzitkaУ среду, 22. априла, у 20.00 часова, у Градском позоришту, биће изведена позоришна представа „Звездара театра“ „Позови М ради ужитка“.

 Режија: Мирјана Бобић Мојсиловић. У представи играју: Снежана Савић, Катарина Жутић и Иван Јевтић.

Позови „М“ ради ужитка је прича о курвању, о нама данас и овде. О нашим животима који су имитације онога о чему смо сањали, о невидљивим рукама које кроје нашу несрећу, и о нашем батргању да преживимо.

То је трагикомична прича, прича о уметницима у транзицији, о двема глумицама и једном писцу који се сналазе како знају и умеју у време суноврата свих вредности.

Некадашња глумица Народног позоришта, Олга Крунић,већ заборављена и без посла, за свог сина, младог писца, драматурга, има једну верзију свог живота – зарађује тако што чита велике писце у Удружењу слепих. Њен син преживљава тако што пише рекламе за јетрену паштету, и сања да напише драму којом ће вратити мајку на сцену, и у којој ће глумачку шансу добити и његова девојка, такође глумица без посла.

Али снови су једно, а стварност је сасвим друго.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bc-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b8-%d1%83%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%ba%d0%b0/