ПОЛИТИЧКЕ ПЕРВЕРЗИЈЕ ОДЛАЗЕЋЕ ГАРНИТУРЕ

x Kusadak centarНакон поновљених избора на бирачком месту број 17 (ОШ „Брана Јевтић“ – Почевица) и објављивања незваничних података у вези са резултатима ових избора, Информативна служба повереништва ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће

САОПШТЕЊЕ

 

            Српска напредна странка је убедљиво победила на поновљеним изборима на бирачком месту број 17, освојивши чак педесет гласова више у односу на изборни резултат од 24. априла. Недвосмислено, доказали смо да само поштеном кампањом, искреним залагањем и неупитношћу изборне воље грађана, можемо остварити импресивне резултате, нарочито ако је у првом плану чињеница да смо, као једина опозициона странка у Смедеревској Паланци, освојили апсолутну власт.

            Са друге стране, наши политички неистомишљеници, који су годинама катастрофално управљали општином, још једном су доказали склоност ка прављењу различитих политичких акробација. Једна од њих је и политичка перверзија, а упоредном анализом изборних резултата са првог и са поновљеног гласања, постаје јасно којим средствима су се служили, да би прикрили политичку неукост и жељу за фабриковањем изборног резултата. Свако добронамеран, увидеће да се ради о класичној идеолошкој непринципијелности.

 

ЛИСТА

Резултат

24. април

Резултат

12. мај

СНС

136

188

СПС-ЈС-НС

82

18

ДС

67

62

СПО-ДСС

17

106

 

            Без обзира на начин на који су неке странке изненада добиле подршку, искрено захваљујемо свим гласачима. Руководство ОО Српске напредне странке у Паланци не припада оној врсти политичара, која би по сваку цену правила труле компромисе, али, што је још важније, не припада ни оној врсти политичара који ће поделити наше суграђане на две или више зараћених страна. Наш примарни циљ је Смедеревска Паланка по мери њених становника, а само уједињени и без сулудих подела, можемо бити истрајни у том циљу и остварити планирано.

 Остаје за крај да захвалимо и нашим политичким неистомишљеницима, који су, пре одласка у политичку историју, искористили последњу прилику да се покажу у правом светлу. Након конституисања Скупштине, они ће сигурно на све могуће начине покушавати да унесу пометњу и немире.

  Наш задатак у наредне четири године, биће да зауставимо пропадање Смедеревске Паланке. То је изводљиво само и искључиво јединством унутар владајуће коалиције окупљене око Српске напредне странке. Уверени смо да ће после поделе мандата и конституисања Скупштине, те почетком рада њених органа, почети исписивање нових страница у до сада неисписаном поглављу паланачке књиге успеха и напретка.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

У ПОВЕРЕНИШТВУ

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b5-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b7%d0%b8%d1%98%d0%b5-%d0%be%d0%b4%d0%bb%d0%b0%d0%b7%d0%b5%d1%9b%d0%b5-%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b8/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Оп оп хоп on 15/05/2016 at 14:16

  Није СНС освојио толико већ СНС+Трећа Србија+ПУПС+Левица Србије. Многи у тој коалицији су до јуче били на власти. И тај Маторкић и та Слађа Мрвовић, а постоје из сенке неки в.д. директори јавних предузећа из ДС времена који би да се врате у фотеље. Осим саопштења и вођења даље кампање, нека нама СНС саопшти шта ће конкретно и у ком року да учини, ако су успели да без туче расподеле плен и све функције. У ком року ће паланачке улице да буду асфалтиране и чисте, у ком року ће уместо ваздуха да тече вода из славина, у ком року ће да се среде оронуле фасаде и ставе на здравије ноге јавна предузећа, у ком року долази тај немачки и још по који инвеститор, у ком року се враћа суд у Смедеревску Паланку, у ком року ће да се пошуми Микуља? Ндајмо се да неће фрагменти свега тога да се раде тик пред наредну кампању??? Са радовима почети јуче!

  • mile on 14/05/2016 at 21:16

  A sta ćete kad vam Treća Srbija napusti koaliciju?

  • Srbenda on 14/05/2016 at 19:57

  E kad bi stvarno svima bolje bilo… Ali nazalost bice bolje samo onima u vrhu sns-a….i mozda po kom nizem clanu istog….

  • 11421 on 14/05/2016 at 10:43

  A zašto ne objavite da je juče više desetina radnika vodovoda upalo u opštinu da ih linčuje i uzima inventar, slike i nameštaj itd. Hoće ljudi svoje pare, a i ne žele da ih svi pljuju zbog nestašice vode, a nisu ništa krivi. Ovi novi kada dođu na vlast neće ni kvake na vratima da zateknu.

  • Tanja on 14/05/2016 at 09:04

  Имајте на уму да грађани знају коме су указали поверење.Дакле,на челу скупштине не сме бити НИКО из претходног сазива,у противном,узећемо власт у своје руке !Нама је стало до овог града,а не до оних који су га разорили!Дакле,имајте то на уму,’ви’,који упорно тражите начине да останете!Ни мишја рупа неће моћи да вас сакрије.

Komentari su onemogućeni.