ПОМОЗИМО ТОДОРОВИЋИМА ИЗ ВОДИЦА

 TODRРодно село Пере Тодоривића, како кажу најбољег српског новинара, Водице ових дана се прочуло по још једној породици Тодоровић. У питању су Ратко и Земка и њихово петоро деце Његош 13, Јована 12, Јован 9, Лука 8 и Стефан 6 година. Ова породица је доведена на руб егзистенције након низа несрећних околности.Мајка је незапослена али не седи скрштених руку као ни отац који иако скоро слеп не одбија ни један посао.Да несрећа буде већа мајска поплава им је уништила и башту која им је давала поврће за трпезу.Након тога остали су и без социјалне помоћи због 20 ари земље коју су добили у наследство.Али од голе земље се не живи а једини приход остварује мајка Земка чистећи по кућама.Потребно је платити вртић а новца нема ни за храну, син Јован  који иде у трећи разред имао је операцију срца  пре пет година и до сада је имао 28 операција.

Помоћ је неопходна овим људима, данас нико нема много али и кутија кекса мозе добро доћи, а за толико већина нас може да одвоји.Тренутно акцију око прикупљања помоћи води наш суграђанин Саша Илић тако да ко је вољан може донети храну, обућу, одећу, новац …. У ТЦ Облик салон за масажу Енергија.Досада је сакупљена и испоручена извесна количина хране а и нешто новца је уплаћено тако да акција узима маха и очекујемо да Тодоровићи срећни и задовољни дочекају Нову годину.

ВИДЕО – ПОРОДИЦА ТОДОРОВИЋ

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%b8%d0%b7-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b0/