ПОСЕТЕ СЕЛИМА-РЕДОВНА ПРАКСА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

MILICДа се не би дешавала слика да се села посећују само у предизборној кампањи, председник општине Паланка Петар Милић је истакао да ће обиласци сеоских средина постати пракса, како би се у директном контакту са мештанима села разговарало о њиховим проблемима и начинима за превазилажење тих проблема.  Недавно је делегација локалне самоуправе на челу са Петром Милићем посетила село Придворице и том приликом Милић је истакао:

„Не желимо да се наша активност своди само на предизборну активност у погледу мене и мојих сарадника, политика је постојала до тренутка затварања гласачких места. Од тада смо на идентичном задатку који за циљ има да ову општину која је практично доведена до колапса, што не треба крити, вратимо у „живе“ у ранг нормалних општина јер овог тренутка она то није.

Наша општина је највећим делом орјентисана на пољопривредну производњу, поготово од пре пар деценија од када металски комплекс није више у снази у којој је био. То значи да ова општина директно зависи од пољопривреде и наша дужност је да идемо по селима и разговарамо са људима о њиховим проблемима.

Жао ми је због ситуације у општини која је катастрофална, нисмо у могућности да изађемо у сусрет али чврсто обећавам, како захтева има много, да у оквиру могућности коју ћемо повећавати из месеца у месец, изађемо у сусрет и проблемима људи са села сматрајући да је то од виталног значаја“ рекао је Милић. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b5/