ПРИТУЖБЕ ГРАЂАНА – САОПШТЕЊЕ ОО СНС

 sns_smederevska_palankaЗбог све учесталијих притужби на рад локалне самоуправе, које наши суграђани подносе у просторијама Српске напредне странке, Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће:

 

САОПШТЕЊЕ

 

          Како у писаној форми, тако и лично у сусретима са руководством ОО СНС Смедеревска Паланка, становници наше општине свакодневно покушавају да добију одговоре на питања, која су у вези са радом локалне самоуправе, њиховим јавашлуком, пропашћу у коју срља читав град и вуче све нас у амбис. Притужбе се односе на потпуну обамрлост привредних потенцијала, водоснабдевање, ужасно стање улица, лоповлук, корупционо деловање локалних општинских функционера, итд. Једном речју, наши суграђани су слуђени безизлазом, за који оптужују политику и стручност појединаца у руководству локалне самоуправе. Додају да се Паланка „гаси“, да наши млади беже из Паланке, и изражавају страх за то шта ће од Паланке остати. Највећи број притужби има за циљ једино и искључиво да укаже на недаће с којима кубуре сви, без обзира на политичко опредељење. Такође, једно од питања је и: шта у вези са разлозима за притужбе раде паланачки напредњаци, као део политичке организације која храбро спроводи реформе у остатку Србије?

          Српска напредна странка у Паланци, као и њен председник, др Дејан Нектаријевић, посланик у Народној скупштини Републике Србије, прихватају све сугестије и критике које долазе на рачун паланачких напредњака, јер се толико дуго чекало на консолидацију наших редова. Наши суграђани су мишљења да је раније могло много више да се учини на спречавању деструктивног деловања нестручних људи, који воде Паланку.

Уз прихватање критика, морамо напоменути да смо, тренутно, једина странка која је опозиција локалном парламенту, и да ће се ускоро указати прилика да Паланка крене путем напретка. Наше је искрено уверење да само безрезервним снагама можемо зауставити и преокренути процес пропадања града, који је имао, а и даље има много потенцијала. За разлику од других, ОО СНС Смедеревска Паланка има и образован и стручан кадар, способан да  Паланци донесе бољитак, као и амбицију да пред следеће локалне изборе понуди решења за њену ревитализацију.

           Закључујемо да је очигледна нестрпљивост наших суграђана да што пре буду спроведени нови локални избори. Ми им се придружујемо.

Информативна служба

ОО СНС Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%82%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b5-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%92%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%be%d0%be-%d1%81%d0%bd%d1%81/

9 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • pametnica on 20/05/2015 at 08:26

  Grad nam postade prava,,kasaba,,! Nezaposleni momci i devojke,a uz njih i otpusteni stariji sugradjani, hodaju gradom sa apatijom u očima i ne znam da li se nadaju ičemu!, Vidim samo da je malobrojnima je dobro,ostalima nikako!

  • ana on 20/05/2015 at 07:41

  Evo,imajte Vi hrabrosti pa pokusajte da nesto promenite ako mislite da ni SNS ne valja.Koliko vidim i Vi ,,samo ,,komentarisete,zar ne?

   • ana on 20/05/2015 at 07:45

   Zar ne vidite da će u slučaju da se nešto ne promeni u ovoj našoj Opštini i ovo što je preostalo školovanih i neškolovanih a pametnih, da odustane od svega i da prepusti da Palanka potone potpuno!

  • Nada on 20/05/2015 at 06:11

  Ovo što imamo, odnosno nemamo u gradu, postaje polako humanitarna katastrofa!

  • Bobana on 20/05/2015 at 00:04

  Neka dođe ko god hoće, samo da zaustavi ovu bahatost na delu! Ljude treba zapošljavati, ali u skladu sa znanjem i obrazovanjem.

  • Savić on 19/05/2015 at 23:57

  Stvarno treba imati „petlju“, pa nastaviti posle ovih žutaća i crvendaća! Treba krenuti iz debelog minusa.

  • Džoni on 19/05/2015 at 21:55

  Kao i većina stranaka ne dajete objektivnu situaciju i konkretna rešenja nego samo tražite priliku u blaćenju drugih. Ovi jesu katastrofa, a da vidim ko će od vas imati hrabrosti da preseče i ne pozapošljava familiju i nateraju ovdašnje tajkune da sarađuju za dobrobit opštine. Situacija je teška i zahteva teške mere, a vaše laprdanje je smešno i priča za malu decu.

   • ana on 20/05/2015 at 07:46

   Evo,imajte Vi hrabrosti pa pokusajte da nesto promenite ako mislite da ni SNS ne valja.Koliko vidim i Vi ,,samo ,,komentarisete,zar ne?

  • kića on 19/05/2015 at 21:13

  Samo jedna primedba, nije da se Palanka „gasi“, ovi dosad su „ugasili“ sve što je moglo da se ugasi u Palanci.

Komentari su onemogućeni.