РАДНИЦИ ВОДОВОДА ЗАКРПИЛИ ЦЕВ У УЛИЦИ СВЕТОГ САВЕ

 vodovod-ulazИако је штрајк у ЈКП Водовод и даље у току, радници су показали гест добре воље и разумевања у превазилажењу проблема и суочени са недостатком материјала и лошим условима за рад ипак су изашли на терен и закрпили цев у улици Светог Саве. Из овог предузећа истичу да су отворени за договор са оснивачем, локалном самоуправом, како би се проблем што брже превазишао.

Што се тиче водоснабдевања, у граду ситуација је и даље тешка, обзиром да су у Трновчу четири бунара ван функције, смањен је доток воде, тако да ће на снази и даље бити дневне и ноћне рестрикције воде.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%b2-%d1%83-%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8/

16 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • laki on 28/09/2016 at 10:03

  Nije dobro,gospodo naprednjaci.
  Nastavljate gde je Kena stao.
  Raseljavanje ovog grada je u toku,ne činjenjem ubrzavate ovaj proces.

   • Пекић on 28/09/2016 at 13:16

   Четри месеца од формирања власти а нису сменили Кењине и Ђурићеве људе -Борис Павловић јавни правобранилац, Драган Милић начелник општинске управе, Мира Возић начелник одељења за имовинско правне послове, Гоца Костић бивша секретарка СО која преко Драгана Милића вршу константну опструкцију рада општине и то по директном налогу монголоидног Салвољуба Ђурића – Ђуре фризуре и јадног Кење ( он јадан и није крив јер није свестан свог простаклука и глупости).Смените ове људе под хитно за то вам не требају више инстанце.Смените их како би прекинули низ опструкције, поставите нове људе па ако ни они не буду радили како треба поставите друге само смените ове.Дакле под хитно уклоните људе који целој општини раде о глави!!!

  • Ја on 21/09/2016 at 22:21

  Ко је дао право багри из водовода да искључује воду грађанима који је редовно плаћају? Свима отказе, а организатори у затвор. Шта чека општинско руководство? Ово је политичка саботажа, а не штрајк радника.

   • Žika Žikić on 23/09/2016 at 17:20

   Koji si mi ti pa đo.a???

  • Пекић on 21/09/2016 at 11:16

  Четри месеца од формирања власти а нису сменили Кењине и Ђурићеве људе -Борис Павловић јавни правобранилац, Драган Милић начелник општинске управе, Мира Возић начелник одељења за имовинско правне послове, Гоца Костић бивша секретарка СО која преко Драгана Милића вршу константну опструкцију рада општине и то по директном налогу монголоидног Салвољуба Ђурића – Ђуре фризуре и јадног Кење ( он јадан и није крив јер није свестан свог простаклука и глупости).Смените ове људе под хитно за то вам не требају више инстанце.Смените их како би прекинули низ опструкције, поставите нове људе па ако ни они не буду радили како треба поставите друге само смените ове.Дакле под хитно уклоните људе који целој општини раде о глави!!!

  • Д on 21/09/2016 at 11:07

  Ово је обећано је на конститутивној седници општине приликом формирања нове власти:

  После потврђивања мандата одборницима, у оквиру друге тачке дневног реда, поднета је Информација о затеченом стању у Општини Смедеревска Паланка након конституисања новог сазива СО. Известилац, председник општине, Петар Милић, изнео је – фактичко стање, на дан 30. маја текуће године.

  Према прочитаној информацији, ново општинско руководство затекло је финансијску блокаду свих предузећа, осим Центра за развој спорта, ГФК „Јасеница“ и ЈКП „Општинска гробља“: – И овога тренутка искључени су телефони у згради општине, а дуг за телефоне је тринаест милиона, пет хиљада деветстотина динара. Шест година није плаћан дуг за гас, којим се греје Општина, Гимназија и Суд. Дуг износи 20 милиона. Предузеће за путеве Пожаревац је доставило фактуру на 46 милиона, за доста недефинисане послове, који су махом рађени од почетка године. Двехиљадите године, општина је имала три јавна предузећа, сада их има 19. Не знамо која је била логика за формирање свих тих предузећа, али ћемо и томе ући у траг – рекао је између осталог председник општине и додао да је током 2015. годиине Општина потрошила горива у износу од пет милиона и петсто хиљада динара, а да је од 1. јануара. до 30.маја 2016. за гориво потрошено 3.200.000 динара. Такође, 2015. потрошено је 3.516 127 динара за репрезентацију, а од почетка ове године, до 30. маја 2016, за репрезентацију је потрошено 2. 900 000 динара.

  Шта је урађено до данас?

  • SAMO JAKO on 21/09/2016 at 11:03

  Neznam ko pise ove komentare ali licimi na nekog okorelog komunistu „СВИМА ОТКАЗИ“ има закона у овој држави ма није ово банана Република ,тачно пише под којим условима се дају откази и како ,прво да плате струју ,да водовод изађе из блокаде и да држава помогне да се замене ове труле цеви. После тога успешно руководство водовода нека финансира плате и све друг од СОПСТВЕНИХ прихода и наравно под контролом Општине.

 1. Што само паљба по радницима „Водовод-а“? Вратите се мало назад, у доба комунизма,СИЗ-ова, и осталих политичких измишљотина. Где су паре потрошене од 5-годишњег самодоприноса за регулисање – снабдевање воде у општини. Ко то набави цеви азбесне (карциогене), Ко је копао бунаре близу других бунара, ко је плаћао филтере за воду који ничему не служе(нека провере у“ Палака-Развој“ који су били против).Сада дирктора поставио СНС, до сада ДС/СПС, раније ДСС и тако редом… Распишите конкурс радите по закону не дижите галаму на оне који су најмање криви. Дајте им заостале плате,после редовне по 500 евра (обећао велики АВ- Клинктонов друг можда узео ратну штету од НАТ-о)

  • dolazi zima on 20/09/2016 at 21:02

  xexe dobra volja jbt gde mi zivimo neko nas j… pa kao uradi jednu stvar pa dobra volja, ovo me podseca na ono skinem vam 5000 sa plate pa vam povecam tu istu za 500 i eto imali ste povecanje plate xexe kakav smo mi narod strasno

  • milovan on 20/09/2016 at 19:20

  Svaka čast majstori. Podrška za poštene i radne ljude koji nemaju za osnovnu egzistenciju. Dajte nam vode bićemo uz vas.

   • nepošteni on 20/09/2016 at 20:03

   Kome svaka čast ,ko pošten, ne znam samo kako su se tako brzo odrekli privatnih poslova.Čuj pokazali su malo dobre volje,opet zaj…….b….

  • Otrovod on 20/09/2016 at 18:20

  @Sss i @Grumpy ovo je samo dokaz da radnici znaju svoj posao a ne da izbuse tolike (pogresne) koje ce naravno sve to opstina da plati. Sto se tice otkaza oni bi to odmah dali da su hteli…niko se u Vodovodu ne plasi odkaza….A to sto kazete da smo blokirali put,prugu ili opstinu ni tada imali podrsku naraoda.To je sigurno. A za sve koji misle da je ovo politicki svi ste pozvani na Crpnu stanicu da vide pod kakvim se uslovima radi i u kakvom je stanju.

   • Sss on 20/09/2016 at 21:03

   Pa čoveče,normalno da znate posao kad ste u poslednjoj decenji imali na stotine havarija a to je dokaz kako ste radili i održavali taj isti vodovod! Znači, nikako! Sad malo zaje… ate pošten narod? A? More, p.. da li vam materina bezobrazna! Pa samo da su pare od ekipe sa plavim kamionom za otpušavanje kanalizacije, a koji je u 95 % intervencija radio posle 15 h (posle radnog vremena) i vikendom, išao na račun vodovoda, ne bi imali nijednu neisplaćenu platu i neoverenu knjižicu!!!! Svi ste to znali u vodovodu a samo su oni uzimali lovu, na crno! Svi direktori vodovoda su to znali i nikom ništa! E sad ćete lepo na biro, pa da vidite šta ste izgubili zbog Nade i Bošnjakovića, kojima su bivši obećali druge pozicije! A vi ćete da blejite i pasete travu!!!!

 2. Šta će sad Nada da radi kad dobije otkaz,možda će da bude Kenina sekretarica.

  • Sss on 20/09/2016 at 16:37

  Ovim potezom su, glupanderi, samo potvrdili to , da smišljeno zaje… aju ovaj nedužan narod u Palanci i da je štrajk jedna obična farsa i politički obračun sa SNS-om! Videli da je vrag odneo šalu i da vi niste jedini koji mogu da zakrpe cevi! Pa brže bolje uzeli ašove i lopate u ruke! Al kasno! Spisak za otkaze je već napravljen i verifikovan. Da niste slušali bivšeg predsednika opštine, možda ne bi bilo spiska, možda bi vam isplatili plate, overili knjižice…. Umesto da ste blokirali prugu, put, opštinu a sa druge strane pomogli da ima vode dovoljno, imali bi podršku naroda a ona je mnogo važnija od podrške bivše vlasti (milojičić, djurić, jelić)! Naseli ste na njihove jeftine trikove pa sad ćete da ostanete bez posla! Tako vam i treba!

  • Grumpy on 20/09/2016 at 14:26

  Otkad je radna obaveza gest dobre volje? Treba da ih je sramota, kada su videli da je narod besan zbog njihove bahatosti, izasli su da rade. Manipulisu i uskracuju narodu javno dobro, kao da je njihovo licno. Cist bezobrazluk, sve to treba otpustiti, ako oni nece, ima ko hoce da radi.

Komentari su onemogućeni.