РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ ДО 16. АПРИЛА

VANTELESNAНа основу Одлуке о условима и начину остваривања права на накнаду трошкова за вантелесну оплодњу и трошкова припреме за вантелесну оплодњу,

Стручна комисија коју је образовало Општинско веће Општине Смедеревска Паланка

ОБАВЕШТАВА

Све заинтересоване парове који испуњавају опште услове прописане Одлуком да у року од 10 дана (најкасније до 16. априла) могу да поднесу захтев за остваривање права на накнаду трошкова за вантелесну оплодњу и трошкова припреме за вантелесну оплодњу Комисији преко Службе за скупштинске послове.

Уз захтев, (који се може преузети на интернет страници Општине или у Скупштинској служби канцеларија број 217) заинтересовани парови подносе:

  • извод из матичне књиге венчаних или оверену изјаву два сведока да пар живи у ванбрачној заједници,
  • уверење о држављанству Републике Србије за оба партнера,
  • уверење о пребивалишту за оба партнера
  • фотокопију медицинске документације којом располажу у моменту подношења захтева укључујући и документацију о евентуалним ранијим покушајима вантелесне оплодње.

Напомињемо да приликом подношења захтева и расположиве медицинске документације није потребно радити нове анализе обзиром да ће Стручна комисија сваког подносиоца захтева након прегледане документације обавестити о радњама које треба предузети.

СТРУЧНА КОМИСИЈА

ЗАХТЕВ можете преузети ОВДЕ

Потребна документација у прилогу:

  1. извод из МКР за жену
  2. Уверење о држављанству за оба партнера
  3. Уверење о пребивалишту Полицијске станице Смедеревска Паланка за оба партнера
  4. Фотокопија медицинских налаза и документација о евентуалним ранијим покушајима вантелесне оплодње

ПОДНОСИОЦИ ЗАХТЕВА

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%80%d0%be%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%88%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%85%d1%82%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%bd/