САОПШТЕЊЕ ОО СНС ПОВОДОМ 34. СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

radoslavsimic Доказ о још једном у низу криминалних дејстава трећеразредних политиканата који воде Паланку, појавио се и на 34. Седници СО Смедеревска Паланка. Шеф одборничке групе СНС у локалном парламенту, г. Радослав Симић, елаборирао је зашто Српска напредна странка не жели да учествује у кримогеним активностима одлазеће коалиције. На тој седници, а у вези са 3. тачком Дневног реда, г. Симић је рекао: 

       “Кроз овај Предлог одлуке о уређивању грађевиснког земљишта и одређивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта, СНС је препознала спровођење још једне криминалне акције издавања грађевинског земљишта за багателни износ (две хиљаде евра годишње), где ће највише користи имати појединци, а општина ће проћи као у случају продаје и рушења Дома Војске Југославије у Паланци. Преко криминалне Установе Центар за развој спорта, спроводи се отуђење и давање у закуп Градског базена и пратећих објеката, као и термо-минералне воде од 50% капацитета, за шта ова установа није овлашћена. Експлоатационо право не може се пренети на друго лице, без одобрења ресорног министарства, које је издало Решење о екслоатационом праву. Ово је још једно у низу непримерених активности општинског руководства, у којој СНС не жели да учествује!“

           Након тога, реч је узео Радослав Милојичић Кена, који је у шизофреном маниру дословно булазнио без резерве, не изостављајући да изнесе увреде на рачун премијера Србије Александра Вучића, и да неаргументовано оптужи чланове одборничке групе СНС у вези са ранијим тачкама Дневног реда 34. Седнице СО. На томе му је реплицирао г. Симић, и још једном показао јединство и достојанство у деловањима паланачког одбора Српске напредне странке. Остатак расправе можете погледати ОВДЕ (видео: „Паланка данас“)

           Морамо напоменути да одговорност за овакав ток Седнице, али и за одобрења везаних за доношење криминалних одлука, лежи на Славољубу Ђурићу (СПС), председнику СО Смедеревска Паланка. Он је ову седницу назвао „плодоносном“. Јасно нам је због чега.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%be%d0%be-%d1%81%d0%bd%d1%81-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bc-34-%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b5-%d1%81%d0%ba%d1%83/