САОПШТЕЊЕ ОО СНС – ШТА ТО БЕХУ ВОДА И СВЕСТ ?

 sns_smederevska_palankaПоводом агоније у којој се налазе становници наше општине због честих рестрикција воде, Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка издаје слеће

 

 

САОПШТЕЊЕ

 

            Полако, али сигурно, паланачки властодршци губе конце управљања градом! У двадесет првом веку, по скоро читав дан, немамо воду! После свих обмана, после свих неистина које последњих година слушамо од општинког руководства, са великим жаљењем морамо констатовати да они немају адекватно решење за овај проблем!

            Наше је искрено уверење да вода нема свест о томе да ли долази (односно – не долази!) до домова старих и оболелих, до домова трудница и мајки тек рођене деце, до домова свих наших суграђана (без обзира на њихову политичку опредељеност), те наше саопштење нема за циљ да промовише једну странку, нити да злоупотреби немоћ локалних функционера за решавање проблема водоснабдевања и техничке исправности воде коју користимо, онда када је има у чесмама наших домова! Ми само желимо да издејствујемо истину о правом стању ствари, пошто се спекулише да ће се агонија наставити и током врелих, летњих месеци пред нама. Међутим, одлучно критикујемо сваки вид саопштавања неистина, и константно гурање под тепих оних проблема који се тичу голог опстанка свих наших суграђана.

            Закључујемо да наши суграђани више не смеју да трпе због појединаца, и апострофирамо нужност што хитније нормализације  водоснабдевања. Наставак агоније је недопустив!

Информативна служба

ОО СНС Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%be%d0%be-%d1%81%d0%bd%d1%81-%d1%88%d1%82%d0%b0-%d1%82%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d1%85%d1%83-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%b8-%d1%81%d0%b2%d0%b5/