САОПШТЕЊЕ ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ПАЛАНКА

SNS PALANKAТелефони у просторијама ОО СНС Смедеревска Паланка не престају да звоне. Осим свакодневних притужби на рачун локалног општинског руководства, а у вези са ужасним стањем, у које је Смедеревска Паланка дошла због нестручног руководства општинских функционера, наши суграђани се жале и на узнемиравање, досад незабележено у Паланци.

            Према усменим наводима појединаца и на десетине пристиглих жалби у претходном периоду, непознате особе су телефонским путем узнемиравале наше суграђане. Позиви су се догађали углавном у касним вечерњим сатима. Користећи се псовкама, увредама и другим видовима вербалног узнемиравања, и лажно представљајући се као „напредњачки активисти“, непознате особе су „лобирале“ за Српску напредну странку.
ОО СНС Смедеревска Паланка разуме да се друге политичке опције осећају угрожено због предстојећих локалних избора, али је несхватљиво да је њихова угроженост толика, да су се дрзнули да лажним представљањем и недоличним понашањем, унизе Српску напредну странку.

            Овим путем, обавештавамо становнике општине Смедеревска Паланка, да паланачки одбор СНС-а нема никакве везе са телефонским узнемиравањима, која трају већ дуже време, и апелујемо да овакве случајеве пријаве.

            Осим разбијања излога наших просторија и доказаног, сличног девијантног понашања активиста других странака које партиципирају у локалној власти, месецима уназад константно су ометани рад и функционисање наше странке. Телефонско узнемиравање је, чини се, само још један у низу покушаја да се Српска напредна странка изопшти из политичке трке. Овог пута отишло се корак даље, па осим због неодговорног руковођења општином, грађани трпе и због тога што их неко узнемирава у миру породичних домова.

            На срећу, покушаји су узалудни. Српској напредној странци нико није политичка конкуренција, јер смо једина опција која у Паланци може да начини заокрет,  и заустави расипништво и бахаћење. Грађанима желимо да мудро процене коме ће дати свој глас на следећим локалним изборима, а „узнемириваче“ позивамо на фер и поштен изборни циклус, у складу са демократским начелима.

            Навикли смо: почели сте прљаво. Престаните!

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%be%d0%be-%d1%81%d1%80%d0%bf%d1%81%d0%ba%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b5/

9 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Kursula on 31/01/2016 at 16:02

  Jos malo je ostalo do kraja vlasti zutog mafijaskog kartela u Palanci.

  • Giga Moravac on 31/01/2016 at 03:30

  Naprednjaci su cudo nevidjeno.Vi upropastiste Srbiju a sad bi da spasavate Palanku ? Smederevska Palanka je trn u oku republicke vlade,jer nije uspela da uspostavi svoju vlast u ovoj maloj opstini i sada na sve moguce nacine uskracuje ono sto Palanci po zakonu pripada, Dok se u drugim opstinama razbacuju parama kao pijani milioneri,Palanci se sredsva sa vrha daju na kasicicu.Nikada gore nismo ziveli,nikada nije bilo veceg siromastva nego danas,nikada nije bilo vece izdaje,nego danas,nikada Srbija nije bila potcinjena diktaturi jednog coveka,nego li danas…i kom spasenju se vi nadate nesrecnici.Za Srbiju bi najveci spas bio da vas nigde nema,na celu sa vasim velikim vodjom.Ubili ste nam mladost,unistili ste nam obrazovanje,privredu,doneli ste nam ratove,hiperinflaciju,NATO pakt,unistili ste coveka u nama…dosta nam je vaseg spasenja.Spasite sebe ako mozete,nas vise nemojte da spasavate

   • Telefoni on 02/02/2016 at 19:28

   Moravac ocigledno je da si zut, nemoj da saznam ko si pa da te isamaram na ulici ispred sefa.

  • Цврц Милојка on 30/01/2016 at 23:25

  Само тако. Јасно и одлучно.
  Напредњачки.
  Народ вам верује.
  И сами знате да све више чланова СНС изражава снажну подршку мудрој политици АВ и СНС. Резултати су видљиви: отварају се путеви, нови производни погони, нова радна места у привреди, остварју се значајне уштеде на пензионерима и платама запослених у јавном сектору, ленчухе из јавног сектора се посвећено истерују са посла да би било места за марљиве чланове СНС-а…
  Цврц Милојка

  • Srecko on 30/01/2016 at 21:57

  O kakvim fer izborima pricate,konobar je kupio sve odbornike.Treba im dovesti republicku inspekciju da im malo proceslja finansije pa da odleze koju godinu umesto sto idu na izbore.Kada ova nesposobna drzava pocne da sudi ovakvim lopinama koji drze vlast mozda i ovom gradu krene na bolje.

  • Milica on 30/01/2016 at 21:26

  Spasimo Palanku od ove vlasti,od nevidjenog terora nad gradjanima,privredom,infrastrukturom…Ds je krenula u najprljaviju kampanju ikad,jer znaju da su im dani odbrojani.

  • Aleksandar Rakic (Vucic) Kratez on 30/01/2016 at 20:51

  Nebulozne izmisljotine,u reziji nesposobne i najgore vlasti u istoriji Smederevske Palanke i cele Srbije uopste se nastavljaju. Da doticni gospodin nebi obmanjivao gradjane,zna se ko stoji iza lomljenja stakala i pisanja uvredljiv grafita,na prostorijama srpske napredne stranke,i on to odlicno zna. Nebi me cudilo da iza ovog komentara stoji lazni Aleksandar Vucic koji je promenio svoje prezime po nalogu svoga sefa ili neko od njegovih saucesnika.

  • Bosko on 30/01/2016 at 13:58

  Dakle Naprednjaci su promenili taktiku ne napadaju javno kao ono u Plani sada anonimno i kao to su „NEKI DRUGI URADILI“ a vec se suska a izaci ce i na videlo da su sami svoje prozore polupali . Zaista vesto su smislili ,nema dokaza ko uznemirava gradjane pa ajde da koristimo stalnu uzrecicu Vucicevu . TAMO NEKI

   • pet do dvanajest on 30/01/2016 at 21:28

   Bosko Bosko , svi , ali cela Srbija saznala je isitnu o napadu na stranacke prostorije SNS-e u Palanci ,, te da su izvrsene direktno po naredjenju Kene..i svi , ali svi , sada znaju da se i ove niske provokacije rade i dogadjaju po naredjenju istog..a ti se pravis englez , kao ti nisi odavde

Komentari su onemogućeni.