САОПШТЕЊЕ ПОВЕРЕНИШТВА ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

    САОПШТЕЊЕ

SNS

Како се може чути у редовима Демократске странке, Милојичић је “ човек од задатка“. Као да је допутовао из неке

  далеке земље, у којој се распала циркуска дружина чији је био члан, и као да је у магновењу, где год му се пружи прилика да шири мржњу, Радослав Милојичић Кена обавља задатак забављача шачице лојалних демократа широм Србије, и то баш путем друштвених мрежа, објављујући следећи садржај: „Цекајте, нисте фер, па ста ако нема Оље Бецковиц, Дарка и Марка, ево и Ивана Ивановица, а ти, ти се смејес Кесицу… ТИ СИ СЛЕДЕЦИ… ЗИВЕО КИМ ДЗОНГ Вуциц и династија Николиц.“

                Иако је било потребно бар петнаест минута за дешифровање ове, врло неписмене објаве, разгрнувши мрзитељску наслагу са ње и дефинишући је само као „покушај“ – јер неко, ко је морално, етички и политички оксидирао, не може да увреди двојицу првих наше државе (г. Вучић и г. Николић) – лако је било увидети да Милојичић губи компас и, у последње време, само покушава да изгледа оријантисан.

                Дезоријантисаност оксидиралог подразумева тушта и тма консеквенци: „Тушт“ је назив за врсту корова, а „тма“ представља архаични израз за таму. Ширећи се попут корова, и наносећи само мрак свуда унаоколо, он не схвата две ствари:

Прво, да није г. Вучића и његове борбе за слободу медија и изражавања, тешко да би оксидирани могао или смео било шта да каже, и

Друго, да не схвата да поступцима и непримерено лошим смислом за хумор још више и интезивније и инвазивније навлачи беду на врат општини Смедеревска Паланка.

                Једино лице, одговорно за нестанак уличне расвете, ужасно стање инфраструктуре и немање грејања у школама – а о блокираним рачунима и буџетском дефициту да и не говоримо – јесте управо први човек наше општине. И, уместо да по питању нормализације живота учини било шта, макар и да поднесе оставку – што би, вероватно, било најбоље – он упорно демонстрира властиту неспособнсти немоћ.

                Српској напредној странци у Смедеревској Паланци, у овом случају јасно је да „што се грбо роди, време не исправи“ и да је, на трагу поступака новосадског демократе, Пајтића, и паланачки демократа Кена спреман да се бламира и рекламира лицемерје на сваком кораку.

 

Информативна служба

Повереништва ОО СНС Смедеревска Паланка

 1. јануар 2015. Године

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d0%b0%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d1%9a%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%88%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d0%be-%d1%81%d0%bd%d1%81-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%80-2/

3 comments

  • Purpurna slepoočnica on 27/01/2015 at 10:44

  Nemoguće je da ne primetiti da su se palanački opozicionari probudili. Kao stanovnik opštine S. Palanka, ulažem mnogo nade u saznanja o njihovim aktivnostima i u najave o koracima koje preduzimaju. Sreća je što će DS otići u zaborav mnogo brže nego što se mislilo, a nesreća je što su toliko štete napravili.

  • zdravka on 26/01/2015 at 23:29

  deca nam nisu sigurna ulicama grada a ni mi gradjani i gradjanke jer ne znamo sta nas vreba iza ugla uzasno sto cute svi sem mene koja informise sve da se resi problem …deci osnovno pravo na zivot je ugrozeno ili da ne idu u skolu ili da ocekujemo da se jednog dana noci ne vrate iz skole, kradje automobila, kradje u prodavnicama obijanja uzasno jos nam fale sta da bi smo se probudili?

  • Посетилац on 26/01/2015 at 15:25

  Искрено нисам ни за једну странку ни дс а ни снс. Али садашње руководство на челу са Кеном је по мом мишљењу неспособно и упропастило је све. Највише кривим грађане који су све то дозволили. Зашто се не уведе принудна управа?

Komentari su onemogućeni.