СМЕНА У СМЕДЕРЕВСКОМ РУКОВОДСТВУ ДС ЗБОГ САРАДЊЕ СА НАПРЕДЊАЦИМА

KENA SD Одлуком врха странке, смедеревски ДС ће у наредном периоду водити Андреја Павловић. Градски одбор ДС распуштен је пре месец дана, због сарадње дела руководства и чланова са актуелном влашћу. Ми смо опозиција и то морамо јасно да покажемо – поручују Павловић и Радослав Милојичић Кена, шеф изборног штаба ДС.

ДС у Смедереву је добила човека који неће ићи по мишљење у градску кућу и код Јасне Аврамовић, већ ће радити у интересу странке и грађана Смедерева. Сигурно је да ће он бити наш кандидат за градоначелника на предстојећим изборима које очекујемо најкасније у мају наредне године. Овом приликом молим све грађане Смедерева који слободно мисле и имају храбрости да јавно кажу то што мисле, да подрже Павловића јер је он повереник партије која једина данас јасно сме да каже све оно што већина мисли – казао је Радослав Милојичић Кена председник општине Смедеревска Паланка, шеф изборног штаба и заменик председника Извршног одбора ДС.

Смедеревски Одбор је распуштен пре месец дана, због неактивности и зато што су поједини узели учешће у власти са Јасном Аврамовић. Иначе, ДС је на предлог Бојана Пајтића, дала јасне инструкције свим општинским одборима, било их је 9, и ниједан није направио власт са СНС-ом од када је ово руководство на челу, већ су то последице догађаја из претходне три године. Сви одбори који су добили налог, у Великој Плани, су већ послушали предлог председника, сем општинског одбора у Барајеву који ће, пошто тамо имамо председника општине, направити неку другу већину. Велика Плана је добила дисциплински поступак, одбор је распуштен, избачена су три одборника и председник, желимо јасно да се дистанцирамо од СНС, не желимо сарадњу ни по ком основу. Мој предлог ће бити да и чланови у Смедереву који учествују у власти буду избачени из ДС. Не може се зарад личних интереса, газити политика партије – објашњава Радослав Милојичић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%83-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b2%d1%83-%d0%b4%d1%81-%d0%b7/