СНИМАО ПОРНИЋЕ СА ДЕЧАКОМ У СТАРОМ СЕЛУ

Костадин С. (52) из Старог Села код Велике Плане, о коме је „Ало!“ писао јер је ухапшен под сумњом да је дечака М. В. (16) приморавао на секс и при том све то снимао, порниће је највероватније продавао у Аустрији! Док га неки сељани бране тврдећи да је то немогуће јер је реч о изузетном добротвору, други кажу да се тако нешто могло очекивати, пошто су кроз његову кућу „дефиловали многи момци“!

Када су полицајци по пријави ушли у Костадинову кућу, није им много требало да нађе УСБ са снимцима који га тешко оптужују. Момци из комшилука који су ту долазили, по првим налазима истраге, нису били само пуко друштво „старијем господину“. Уз поменутог младића, кажу сељани, чест гост је био и његов пунолетни брат, а и други момци из улице и Циганмале су знали да сврате.

– Знате, он је био добростојећи, али ћутљив, није се разметао. У Швајцарској је од неког човека наследио много, неку галерију, а и радио је у Аустрији – прича један мештанин и објашњава да је Костадин још као мали отишао у иностранство, те је тамо завршио и високе школе, и то психологију.- Он је човек био жењен, има ћерку, јес’ се развео, ма опет… Кад год је нешто требало по селу да се уради, помагао је. За фудбалски клуб је дао, купио је плац код Покајнице, причао како ће тамо нешто да ради и сељане да запосли, фонд да оснује – каже комшија.

Ухапшен по повратку из Швајцарске

Костадин С. ухапшен је 15 минута пошто је стигао из Швајцарске. Тужилаштво из Велике Плане покренуло је предистражни поступак против њега због кривичног дела подвођења и омогућавања вршења полног односа, за шта је запрећена казна затвора до осам година, и кривичног дела приказивања, прибављања и поседовања порнографског материјала, односно искоришћавања малолетног лица за порнографију, за шта је казна до пет година. Наводно, постоји сумња да је Костадин снимке носио у Аустрију и вероватно их тамо продавао, као и да су у његову кућу долазили и други мушкарци. Док се не утврде чињенице, тужилаштво је судији за претходни поступак послало предлог за одређивање притвора у трајању до 30 дана.

– Могу они да причају шта хоће, није било нормално да код њега долазе ти момци. А и ти родитељи… Ја њих кривим, као, нису знали? Па тај старији брат је ишао код њега у Аустрију и вратио се с гардеробом, „ајфоном“, новом тетоважом… И парама! Одакле? Ваљда је то све тамо зарадио за то кратко време – пита се један Костадинов рођак.

– Сви су знали, а сад се праве – себи у браду каже његов пријатељ испред сеоске продавнице.
У кући у којој се све збивало сада је Костадинова сестра, али ни она, баш као ни његов брат, који је био на послу у моменту када је екипа „Ало!“ била у Старом Селу, нису хтели да причају за новине.

Ало

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b8%d1%9b%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%87%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bc-%d1%83-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%bc-%d1%81%d0%b5%d0%bb/