СУДАР НА УГЛУ УЛИЦА СВЕТОГ САВЕ И ФРАНЦУСКЕ

SUDAR1

 На углу улица Француске и Светог Саве, данас (4. јуна) око 14 часова, догодио се мањи судар,  који је изазвао получасовни застој у саобраћају. До судара је дошло када је аутомобил Застава 101 кретавши се улицом Светог Саве, правцем од аутобуске станице, при скретању у Француску улицу, ударио у аутобус који је из Француске улице скретао у улицу Светог Саве, ка аутобуској станици. Након увиђаја саобраћај је нормализован и срећом нико није повређен. Иначе ова раскрница је позната по оваквим „чукањима“ , најчешће у аутобусе, с обзиром да се нормалан саобраћај у улици Светог Саве тешко може одвијати имајући у виду паркиране аутомобиле са обе стране улице.   SUDAR2Поред оваквих мањих судара, иако можда није атрактивна за јурњаву као неке дуже улице по граду, и овде се постижу завидне брзине, које често буду кобне по возаче. Тако је протеклог викенда БМВ (на фотографији испод) завршио вожњу ударцем у дрво мало изнад градске аутобуске станице за правац колонија, такође, у Француској улици.

БМВ након ударца удрво

Прошли викенд – БМВ након ударца у дрво

А вероватно највише штете је направио возач Пежоа 206, који је прошлог пролећа прелетео контејнере у , наравно Француској улици, и срећом нико није био повређен, чак ни роми који су били у близини контејнера. Тада је и уништена ограда која је постојала иза контејнера, па се сада смеће из контејнера слободно шири по дворишту куће у позадини.

PEZO

Прошлогодишњи удес – Пежо 206

 Поред већих и мањих судара били смо сведоци и једне бизарне ситуације, почетком ове године. Наиме, возач мерцедеса, који је био правилно паркиран на паркингу у Француској улици код Партенона, очигледно није повукао ручну кочницу нити је ауто био у „брзини“, тако да је након неког времена полако сам ауто изашао насред улице. Срећом није дошло до неке несреће а случајни пролазници су ауто одгурали назад на паркинг место.

MECKA

Непослушни Мерцедес

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%81%d1%83%d0%b4%d0%b0%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d1%83%d0%b3%d0%bb%d1%83-%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b3-%d1%81%d0%b0%d0%b2%d0%b5-%d0%b8-%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%86/