У ОКВИРУ ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ „ЦИКЛОН“ УХАПШЕНИ ПОДВОДАЧ И СИЛОВАТЕЉ ШЕСНАЕСТОГОДИШЊЕ ПАЛАНЧАНКЕ

policija-policijski-autoЖртва двојице силоватеља из Богатића, ухапшених у оквиру полицијске акције „Циклон“ је 16-годишња девојчица из Смедеревске Паланке.

Осумњичени за њено силовање и подвођење су њен невенчани супруг Давид Гајић (21) и његов ујак Влада Николић (36).

Монструозно злостављањање девојчица је трпела више од три месеца, закључана и без хране. Била је подвођена муштеријама које су свакодневно долазиле у кућу страве у Богатићу.

Девојчица је Давида упознала преко Фејсбука, и на његов наговор је у јуну побегла од куће. Отишла је код њега. Њена мајка је убрзо сазнала где јој је ћерка и упутила се у Богатић, са намером да је врати кући. Девојчица је међутим одбила. Рекла је да воли Давида, да се удала за њега, да јој је лепо и да не жели да се врати кући. Након тога, мајка се вратила у Смедеревску Паланку, а у кући у Богатићу је започео хорор, Давид је најпре почео да туче девојчицу, али и да је подводи муштеријама које је налазио по локалним кафанама.

Буквално је излагао по кафанама, нудио је њене сексуалне услуге, а она је трпела батине ако се побуни.

Три месеца закључана без хране

Злостављање је из дана у дан бивало све горе, а онда се на девојчицу окомио и Давидов ујак, Влада Николић (36), који је једне ноћи девојчицу одвео на локално гробље у Богатићу и тамо је, уз батине, силовао.

Девојчицу је затим вратио кући код свог сестрића. Ту су је држали закључану у једној соби, без хране, али су се зато муштерије ређале из дана у дан. Преживљавала је свакодневна силовања. Траума коју је преживела у тој кући је била страшна
Злостављање која је девојчица преживљавала три месеца, откривено је случајно, јер је Давид на крају девојчицу натерао и да краде за њега.

Шабачка полиција је девојчицу ухапсила због крађе. Kада је доведена у полицијску станицу била је потпуно физички и психички сломљена, у изузето тешком стању. Одмах је укључен Центар за социјални рад, тужилаштво и Гајић и његов ујак су ухапшени.

Гајић се због подвођења сумњичи за трговину људима, а његов ујак за силовање.

Kурир

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%83-%d0%be%d0%ba%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%98%d1%81%d0%ba%d0%b5-%d0%b0%d0%ba%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b5-%d1%86%d0%b8%d0%ba%d0%bb%d0%be%d0%bd-%d1%83%d1%85/