ХОРОСКОП ЗА ПЕРИОД ОД 10. ДО 17. ЈУЛА

HOROSKOPПрочитајте у недељном хороскопу шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ЈАРАЦ (22.12.20.1)

Посао

Кратки и брзи аспекти Месеца кроз поље каријере указују на шансе да нешто побољшате. Ако не успете, нема нервозе, јер следе боље прилике. Стрпљења имате, користите ту особину сада јер сте дуго изложени крајње некоректним притиском околине.

Љубав

Бурне емоције, бројни догађаји и људи. Веза вам је на испиту, не покушавајте да је вештачки држите идеалном. Пустите да све иде својим током, прихватите резултат какав год био.

Здравље

Кости и зглобови, посебно колено и скочни зглоб.

ВОДОЛИЈА (21.1.19.2)

Посао

Све вас нервира, а вероватно и други то мисле о вама. Дуго траје борба за позицију у којој се превише трошите. Прихватите резултат или направите радикалну промену у вези позиције, посла и ситације у пословном животу.

Љубав

Од средине недеље нова веза на помолу слободнима, као и заузетима којима долази у виду искушења или теста који ће показати колико су спремни да се жртвују за себе. У сваком случају, очекујте бурне дане.

Здравље

Срце и абдоминални део.

РИБЕ (20. 2. – 20. 3)

Посао

Притисак на послу долази до максимума, спремите се за озбиљну промену. То не треба да вас плаши, не брзајте у одлукама. Сада су повољни аспекти, скупите све информације и проверите их.

Љубав

Већ дуго се све у вези одвија по устаљеном сценарију. То мислите и ви и друга страна. Без обзира на све, није време за промене и нешто ново, јер би се испоставило да је све исто. Ако вам недостаје романтика, читајте љубавне романе.

Здравље

Премор и лош имунитет.

ОВАН (21. 3. 20. 4)

Посао

Ушли сте у повољнији период за решавање стамбених и имовинских ствари. На послу ствари иду у вашу корист. Желите да то убрзате, али нестрпљење и нетоленација могу само спречити повољан развој догађаја.

Љубав

Нова веза или ново познанство је пред вама. Данас улази Месец у ваше поље партнерства, где ће бити два дана и даје прилику да сретнете сродну душу. Они у стабилној вези имају потребу да нешто промене или да то од њих захтева партнер.

Здравље

Више одмора и витамина, у претходном периоду сте били много исцрпљени.

БИК (21.4.21.5)

Посао

Под условом да не пропустите повољну шансу коју доноси планета Венера 12. јула, очекујте успех. Промена је готово сигурна и немојте да вас плаши јер је позитивна. У овој можете да промените ствари на боље.

Љубав

Све изгледа да је у најбољем реду, али 13. јула кад Месец уђе у Шкорпију, донеће непотребне трзавице у односу с партнером. Потрудите се да тих дана не улазите у сукобе, јер ништа добро не може да се деси.

Здравље

Од средине недеље водите рачуна о крвном притиску и пулсу.

БЛИЗАНЦИ (22.5.21.6)

Посао

У вашем пољу новца су тренутно Сунце, Меркур и Венера, имате бројне могућности зараде и то на пољу услуга. Прилагодите томе свој посао или направите нови везан за ову област. Планета среће Јупитер влада пољем каријере, у добрим је аспектима, прави је тренутак за успех.

Љубав

Емотивно миран период се завршава у среду. Венера у пољу окружења доноси вам изазов у виду особе светлије косе. Пазите шта радите, можете много да изгубите у тренутној вези због авантуре.

Здравље

Пазите где се храните и шта једете, постоји могућност тровања.

РАК (22.6.22.7)

Посао

Ако не обраћате пажњу на детаље, можете лако направити грешку. Много је планета у вашем знаку и у пољу новца, што доноси потребу за акцијом. Владар каријере Марс, наводи вас на преокрет у послу. Много је шанси, али не значи да ће све чега се ухватите изаћи на добро.

Љубав

Партнер очекује више него што му пружате, исто као и ви од партнера. Поставите ствари на своје место, пре свега будите реални у очекивањима, па можете да очекујете повољан исход.

Здравље

Преосетљивост и нервоза као последица великих очекивања и слабе реализације.

ЛАВ (23. 7. – 22. 8)

Посао

Од среде очекујте промене. Венера улази у ваш знак и доноси нове могућности, мноштво нових сусрета, али и необјективност и површност. Ако искључите те особине, макар привремено, планове ћете успешно реализовати.

Љубав

И на емотивном плану очекујте позитивне промене од среде, тачније довођење ствари у ред. Оно што видите као нову шансу може бити илузија вашег ега, пазите да не изгубите то што имате.

Здравље

Слабе тачке су срце и јетра, а код жена и штитна жлезда.

ДЕВИЦА (23. 8. – 22. 9)

Посао

Не будите тврдоглави, већ опрезни. Не одбацујте олако савете које добијате, иако је много неадекватних. Имате подршку околине за своје планове, неко од надређених вас има у виду за већу реорганизацију посла. Немојте да се залећете.

Љубав

Венера вам тренутно није наклоњена у вези стабилности брака или везе, али је зато за слободне ово добар период. Посебно ако у наредних 10 дана планирате одмор или краћи пут.

Здравље

Стомак и нервни систем.

ВАГА (23.9.22.10)

Посао

Искористите овај период за унапређење пословног статуса. Финансије нису приоритет, већ стабилност јер је све више особа на послу које вас не подносе. Не дозволите да будете жртва ситних сплетки.

Љубав

Кратак сукоб у вези би требало да што пре превладате, иначе ће конфликти прећи у навику и потпуно пореметити однос. У наредна два дана настојте да се потпуно посветите партнеру и промените ствари.

Здравље

Могући проблеми са бубрезима, мокраћним путевима, грлом и дисајним органима.

ШКОРПИЈА (23.10.22.11)

Посао

Водите рачуна о томе шта коме причате, да се не би планови изјаловили. Још сте под утиском претходних проблема и не видите да се спремају нова дешавања, па их можете дочекати неспремни. Марс, владар вашег знака, појачава све, па и најбаналније ствари делују као круцијалне.

Љубав

Средином недеље очекујте промене и бројна дешавања у емотивном животу. Некима је ово период стабилизације, другима дестабилизације, најбоље пролазе они који у свему виде нову шансу,а не кризу.

Здравље

Сезонски вируси, инфекције, водите рачуна о имунитету.

СТРЕЛАЦ (23. 11. – 21. 12)

Посао

До средине недеље се осећате као дављеник, а онда изненада долази помоћ од некога из ширег круга пријатеља или сарадника, са којим се ретко виђате или сте повремено у контакту. Може бити и особа из иностранства.

Љубав

Двоумљење и двојне комбинације су оно што вас највише замара, а упорно се намеће. Удаљавате се од партнера упркос покушајима да то спречите. Више слушајте главу, а мање срце.

Здравље

Могући проблеми са жучном кесом, варењем и стомаком.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%be%d0%b4-%d0%be%d0%b4-10-%d0%b4%d0%be-17-%d1%98%d1%83%d0%bb%d0%b0/