ХОРОСКОП ОД 24.-31. ЈУЛА

HOROSKOPПрочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ЈАРАЦ (22.12.20.1)

Посао – Решавајте сва питања везана за новац у овом периоду и не остављејте ништа за касније. Дошао је тренутак да подвучете црту, бар кад су финансије у питању. На послу сте у епицентру сплетки и догађања која вам могу нанети штету. Пазите шта причате и какве поруке размењујете, јер могу стићи на погрешну адресу.

Љубав – Мало дешавања на емотивном плану заправо су затишје пред буру. Понашајте се уобичајено и не доводите себе у ситуацију да правите дешавања тамо где их нема – имаћете само проблеме.

Здравље – Током овог периода лако се могу активирати хронични проблеми. Превентива је најважнија.

ВОДОЛИЈА (21.1.19.2)

Посао – Окружени сте манипулаторима и директним непријатељима које симболизује пун знак Лава што вас нервира. У пољу каријере Марс пред крај знака најављује неку врсту промене, али присуство Сатурна у пољу планова не обећава много, нити пружа наду да ће се нешто битније догодити. У оваквим ситуацијама најпаметније је ризиковати. Крените за оним шта желите без обзира на последице.

Љубав – Дужи период бурних дешавања наставља се и током ове недеље. Емотивна ситуација никако вам не одговара, незадовољни сте и ви и партнер. Једини прави лек су промене.

Здравље – Спортске активности понекад су боље од лекова.

РИБЕ (20. 2. – 20. 3)

Посао – Почетком недеље бићете у центру интересовања околине. Краткотрајно ћете бити звезда, а онда следи повратак на старо.

Љубав – Дуг боравак Јупитера у седмом пољу држи ситуацију у месту. Сва догађања у љубавном животу су у сенци овог аспекта, што ће бити карактеристично и за овај период. Овај аспект једино је добар за доношење великих одлука, али и за њих је потребно да се дуго чека. Промене које ће уследити тек за неколико недеља означиће крај исцрпљујућег периода пуног незадовољства.

Здравље – Проблеми са срчаним ритмом или притиском захтевају да посетите лекара.

ОВАН (21. 3. 20. 4)

Посао – Током овог периода, нарочито до четвртка бићете отворени за све утицаје околине, због чега ћете некритички сагледавати ситуацију. Пролазак Месеца кроз ваш знак утицаће да прихватате превише обавеза. Покушајте да се суздржите од претераних акција и превеликог истицања.

Љубав – Брзина је оно што ће бити карактеристично за ваш љубавни живот у овој недељи. За сада све иде баш онако како сте замислили, али потрудите се да не идеализујте сваку нову особу која вас заинтересује.

Здравље – У првој половини периода имаћете честе главобоље, у другом делу проблеме са вирусима и респираторним органима.

БИК (21.4.21.5)

Посао – Ушли сте у период у којем би требало да се максимално потрудите и завршите све започете послове. Средином периода Месец улази у ваш знак и подстиче потребу за променом. Не будите колебљиви, јер немате шта да изгубите. Напротив, у оваквој ситуацији само ћете профитирати.

Љубав – Када је реч о односу са партнером, најбоље би било да другу половину периода „преспавате“. Посебно проблематичан биће четвртак, јер је Месец лоше аспектован, односно у опозицији са Марсом у вашем пољу партнерства. Тог дана било би најбоље да не улазите у расправу са партнером, јер лако може доћи до сукоба.

Здравље – Појачајте имунитет витаминима и здравом исхраном.

БЛИЗАНЦИ (22.5.21.6)

Посао – Почетак периода одличан је за пословне активности и подршку околине, па све што планирате да промените на послу урадите у понедељак и уторак. Јер, већ од среде, уласком Месеца у дванаесто поље, биће појачано деловање оних који желе нешто да промене у вашем раду, тачније да вас онемогуће да остварите оно што сте замислили. Зато је најбоље да у другој половини периода не почињете нове послове.

Љубав – Већина припадника овог знака у љубавном животу биће веома напета. То се односи чак и на оне Близанце чије везе добро функционишу и нема разлога да се јављају тензије.

Здравље – Проблеми са несаницом, умором и стресом.

РАК (22.6.22.7)

Посао – Због наглашених дешавања на послу, реорганизације и нових послова, у овом периоду требало би да будете максимално суздржани. Ако добијете понуду за промену посла, уз одговарајућу већу зараду, немојте да размишљате него је прихватите.

Љубав – У понедељак или уторак упознаћете нову, врло интересантну особу. Краткотрајне импресије су леп стимулативни механизам. Али, уколико се заинтересујете за нешто више, прве импресије могу лако пасти у воду. Не залећите се већ добро анализирајте особу која вас интересује.

Здравље – Проблеми са стомаком и органима за варење директно су повезани са начином исхране.

ЛАВ (23. 7. – 22. 8)

Посао – Стелијум у вашем знаку чини да будете веома активни у послу. Очекује вас много пословних занимљивости и понуда, али мораћете да направите селекцију, јер не можете све да прихватите и остварите.

Љубав – Венера пролази задњу декаду знака и подстиче важне догађаје у емотивном животу. Представници знака који су у вези, лако могу угрозити свој статус неком авантурум, па је најбоље да се суздрже од оваквог експериментисања. Слободни Лавови рођени у последњој декади биће у прилици да остваре нову љубавну везу.

Здравље – Будите умеренији у јелу и пићу.

ДЕВИЦА (23. 8. – 22. 9)

Посао – Губите контролу над догађајима, можда вас искључују из пословних дешавања или немате довољно концентрације да пратите најбитније актуелности на послу. Али, због тога немојте да улазите у дуеле са колегама, јер можете постати мета оговарања и стећи лоше карактеристике. Најбоље је да одете на краћи одмор и тако пресечете ситуацију да се не окрене против вас.

Љубав – Понедељак и уторак донеће бурна дешавања у односу са партнером, па је најмудрије да не улазите ни у какве расправе, јер ће се однос још више закомпликовати. Слободне припаднике знака очекују нова познанства.

Здравље – Мањи неуролошки и проблеми са срцем и кичмом.

ВАГА (23.9.22.10)

Посао – Венеру, владара вашег знака у једанаестом пољу, подржавају Меркур и Сунце, што вам доноси подршку околине. Овај стелијум је добар за Ваге које планирају да промене посао или да уведу извесне новине у постојећем послу.

Љубав – Очекују вас узбудљиви дани са много догађаја који ће вам подићи тензију, али се однос са партнером неће битније променити. У љубавном животу, све вам делује некако успорено, због чега осећате велику потребу да ствари убрзате. Мирујте у четвртак и петак, јер можете имати врло непријатну ситуацију са вољеном особом.

Здравље – Више се одмарајте, јер сте нон-стоп уморни.

ШКОРПИЈА (23.10.22.11)

Посао – Марс, владар вашег знака, у секстилном односу са Јупитером делује стимулативно на дешавања која би требало да донесу напредовање на послу. Аспект је краткотрајан, али са јаким дејством, па не губите време и остварите оно што сте планирали. Уколико то не урадите током ове недеље, следећи повољан период биће тек за неколико месеци.

Љубав – У овом периоду бићете склони да потискујете емоције и да не разумете партнера. У оваквој ситуацији нашли сте се због превелике напетости на послу. Покушајте да одвојите емоције од свега и не дозволите да било шта нарушава ваш емотивни мир.

Здравље – Проблеми са зглобовима, мишићима и тетивама.

СТРЕЛАЦ (23. 11. – 21. 12)

Посао – Кад је реч о послу, све вам изгледа некако успорено, што је почело прилично да вас нервира. Али, ако мало боље анализирате ситуацију схватићете да није баш тако и да је све у оквиру просека. Време је за ону народну пословицу “стрпљен – спасен“. Не фосирајте дешавања, јер ништа нећете постићи, само ћете нервирати околину.

Љубав – Период је повољан за слободне припаднике знака, јер их очекују нова познанства и бројна дешавања у емотивном животу. Оне који су у браку или дугогодишњој вези оваква догађања могу само да исцрпљују, јер су лишена озбиљне садржајности.

Здравље – Пазите се повреда ногу и уганућа на рекреацији.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-%d0%be%d0%b4-24-31-%d1%98%d1%83%d0%bb%d0%b0/