ХОРОСКОП ОД 31. ЈУЛА ДО 7. АВГУСТА

HOROSKOPПрочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ЈАРАЦ(22.12.20.1)

Посао – Сатурн, ваш владар,успорава кретање, што се одвија у вашем дванестом пољу, па ћете и ви бити помало успорени и нећете имати довољно енергије да пратите и решавате догађања на послу. Потрудите се да задржите дневну рутину да не бисте у потпуности изгубили компас.

Љубав – Месец, владар вашег поља партнерства, у фази првог дана младог Месеца биће неповољан за било каква догађања у емотивном животу, што ће обележити целу недељу. Зато је најбоље да не експериментишете у љубавном животу.

Здравље – Могући су проблеми са жучном кесом, костима, кожом или зубима.

ВОДОЛИЈА(21.1.19.2)

Посао – Планете у Лаву наглашавају много сусрета везаних за нови посао. Очекују вас нови пословни преговори, размена мишљења и свега што то прати… Ипак, то није чврста гаранција за успех, уколико пуштате да се бнеке, битне ствари дешавају по инерцији. Морате бити активнији, уколико желите резултате.

Љубав – Исти знак, Лав, који је ваше поље партнерства, са наглашеним младим Месецом и Венером, указује на то да сте спремни за битну, емотивну промену. Водолије које су у вези спремају се у брак.

Здравље – Страхове, разочарања и депресију прикривате осмехом, стварајући илузију да сте свемоћни.

РИБЕ(20.2.20.3)

Посао – У фази сте експанзије на свим пољима. Јупитер и Меркур у вашем седмом пољу привлаче много особа из околине који су расположени не само да с вама размене мишљење него и за пословну сарадњу.

Љубав – Лош aспект Меркура са Сатурном указује на могућност неразумевања и неслагања са партнером. Током овог периода покушајте да не расправљате о свакој ситници која вам смета него само расправите најважније ствари.

Здравље – Мањи проблеми са штитном жлездом или простатом.

ОВАН (21. 3. 20. 4)

Посао – Од трећег августа Марс, ваш владар улази у конјункцију са Сатурном, што може довести до битних пословних промена. У истом тренутку, млад Месец из Лава тригоном подржава Марса и указује на то да се ризик, до неке мере исплати, али сами морате да поставите ити границу тог ризика.

Љубав – Венера у последњој декади Лава, прошавши све тригонске аспекте са Сатурном, долази до максимума испољавања симболике хедонизма, уживања и љубави. Покушајте да каналишете своје емоције и жеље у правцу стабилних односа.

Здравље – Већина ваших здравствених тегоба узрокована је лошом исхраном.

БИК(21.4.21.5)

Посао – Припремите се за извесне пословне проблеме, јер је Венера, владар вашег знака, у последњој декади Лава, постављна тако да преферира ризике пословања. Од трећег августа могући су проблеми због брзоплетих одлука.

Љубав – Марс, владар седмог знака, који показује све облике партнерства, довешће до наглих и великих промена у вашем емотивном животу. Изгледаће вам као да се све љуља, од брака до познанстава. У готово сваки проблем биће укључена нова особа или неко ко се није дуго појављивао.

Здравље – Више се одморајте и уносите витамине, јер се нередовно храните и осећате велику исцрпљеност.

БЛИЗАНЦИ(22.5.21.6)

Посао – Под условом да будете практични, на шта би требало да вас упути улазак Меркура, вашег владара, у Девицу, где борави са Јупитером, можете се надати успеху. У противном, непрактичне одлуке моду додатно да искомпликују ствари. Велику подршку пружиће вам блиске особе, у периоду када млад Месец пређе у знак Лава.

Љубав – Сатурн, који већ дуже време држи под контролом ваше седмо поље успориће директан ход у овом периоду. Све се преиспитује и делује као да ће се нагло урушити. Сада је право време да укључите максимално укључите разум у целу причу.

Здравље – Или сте озбиљно болесни или здрави. Средине нема.

РАК(22.6.22.7)

Посао – Три планете у Лаву, вашем пољу новца указују на успешну реализацију посла. У овом периоду успећете да остварите неколико нових пословних пројеката. Ракови који су запослени биће у прилици да уговоре хонорарне послове. Са пословним партнерима градите односе на поверењу и чврстим уговорима.

Љубав – Сатурн, владар поља емотивних и брачних односа успорава кретање, што наговештава догађаје које нећете сасвим разумети. Најгоре би било да у оваквој ситуацији неумерено реагујете.

дравље – Повишен холестерол можете држати под контролом.

ЛАВ(23.7.22.8)

Посао – Млад Месец у Лаву означава велике промене. Важно је да напрвите приоритете, јер ће у супротном свака идеја бити наизглед идеална. Због уласка Марса у знак Стрелца, рођени у првој декади знака имаће појачане пословне ктивности.

Перфекционизам је основна идеја Лавова, али их често превише оптерећује.

Љубав – Партнерства су иначе бурна Лавовима, али посебну црту вашем егу додаће лунација која ће довести до потребе да преиспитате партнерске односе и себе ћете ставити у први план. Будите опрезни, јер лако можете остати сами.

Здравље – Нервоза и осетљивост последица су премора и стреса.

ДЕВИЦА(23.8.22.9)

Посао – Посао се одвија више него повољно. Меркур је у вашем знаку, Јупитер коначно на степенима који више помажу него досад, а позиција Сунца и Венере у дванестом пољу указује на невидљиву подршку. Судбина вам је тренутно веома наклоњена, али не претерујте са очекивањима.

Љубав – Било би добро да се више концентришите на однос са партнером. Венера и млад Месец у дванестом пољу указују на кратке, слатке али и проблематичне авантуре, које вам у овом периоду не би одговарале. Осим тога, нису вам потребне, јер ће бити краткотрајне и неквалитетне.

Здравље – Слабе тачке организма су срце и јетра.

ВАГА(23.9.22.10)

Посао – Све док је Венера, владар вашег знака, у једанестом пољу, судбину ћете креирати ослањајући се углавном на помоћ пријатеља и мудро испланиране потезе. Међутим, како не може баш све да буде идеално, бићете предмет сплетке или оговарања које има везе са некаквим документима. Будите веома опрезни када су у питању догађања на послу.

Љубав – Марс, владар вашег седмог поља, трећег августа мења знак, због чега ћете и ви и партнер бити на некаквој провери. Током овог периода одржаће се само заиста јаке везе, док ће све остало морати да крене изнова.

Здравље – Учестале главобоље и реакција на временске осцилације.

ШКОРПИЈА(23.10.22.11)

Посао – Марс, владар вашег знака мења путању и прелази у ватрени знак. Због тога ће наредни дани бити пуни изненађења и нових решења. Без обзира шта год да се догоди, покушајте да будете опуштени и смирени, јер вас очекује превише тога да бисте све уложили у једну кратку трку.

Љубав – Опседнути сте собом и својим проблемима. Мало пажње поклањате партнеру, иако мислите да је то сасвим довољно. Венера, владар вашег седмог поља на последњим степенима Лава указује на партнерову потребу да се нађе у центру нечије пажње, уколико те не будете ви, биће неко други.

Здравље – Смањите узимање седатива, цигарета и алкохола.

СТРЕЛАЦ(23.11.21.12)

Посао – До трећег августа владаће затишје, али оно које се најчешће догађа пред буру. После тог датума, Марс ће ући у ваш знак и покренути механизам различитих пословних промена. Чак и уколико не желите промене, оне ће се ипак догодити.

Љубав – Током целог периода очекују вас бурна догађања у емотивном животу. Представници знака који су у вези не би требало да се упуштају у нове авантуре, јер ће тако само угрозити свој статус, и на крају остати сами. Слободни Стрелци имаће прилику да уђу у нову везу, која има велике шансе да потраје.

Здравље – Здравствени проблеми су за вама, сада се опорављате и чините све да последице буду минималне.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-%d0%be%d0%b4-31-%d1%98%d1%83%d0%bb%d0%b0-%d0%b4%d0%be-7-%d0%b0%d0%b2%d0%b3%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0/