ХОРОСКОП ОД 7.-14. АВГУСТА

HOROSKOPПрочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ЈАРАЦ

Посао – Кад је о послу реч, ово је изузетно активан период, поготово ако радите с туђим новцем. Уколико имате приватан бизнис, будите опрезни, јер су могући губици. Све што будете радили у овом периоду само ће направити веће трошкове.

Љубав – Емотивни живот који је пред вама не обећава много. Иако ћете бити у прилици да, током овог периода, упознате неколико изузетно занимљивих особа, код сваког познанства појавиће се нека невидљива препрека, која ће спречити успостављање квалитетне везе.

Здравље – Здравствена ситуација је добра. Депресија повремено може да вам поквари расположење, али је, срећом пролазна.

ВОДОЛИЈА

Посао – Контролишите бурне емотивне реакције, испољавајте их на правом месту и у право време, а не на послу. Сатурн, ваш владар, заједно са Марсом указује на пословне проблеме. Како се ова конјункција догађа у пољу које указује на пријатеље и планове, водите рачуна о реалности онога што радите.

Љубав – Партнер вам намеће како себе и своју вољу, тако и своје идеје и планове. Уколико се сложите с његовим реалним идејама, нећете изгубити идентитет, међутим, нереалне идеје одмах морате да зауставите.

Здравље – Уколико желите да сачувате здравље, смањите слаткише и не претерујте са храном.

РИБЕ

Посао – Пожељно је наћи средину између маште и стварности. Лакше ћете се носити са проблемима, уколико будете што практичнији и реалнији. Међутим, како су Меркур и Јупитер здружени у вашем седмом пољу бићете потпуно некритични према саветима који долазе са стране.

Љубав – Меркур и Јупитер партнеру дају велику моћ у односу на вас и комплетну иницијативу када је реч о вези. Период није повољан за веће промене, па се не замарајте уређивањем везе.

Здравље – Добро се осећате.

ОВАН

Посао – Марс, ваш владар променио је знак и ушао у Стрелца, што ће, уз конјункцију са Сатурном неповољно утицати на многе послове у овом периоду. Срећом, проблеми на послу и немотивисаност за рад, брзо ће проћи.

Љубав – Недеља почиње проласком Месеца кроз поље партнерства, због чега ћете бити у ситуацији, чак и уколико то не желите, да преиспитујете емотивни однос с партнером. У вези је очигледно присутна нека врста неравноправности и незадовољства.

Здравље – Болови у ногама последица су физичких активности и неадекватне обуће.

БИК

Посао – Ваш владар, Венера у Девици, налази се у онфронтирајућем аспекту према Марсу и Сатурну, што наговештава бурне догађаје. Избегавајте конфликтне ситуације с колегама, посебно с надређенима.

Љубав – Партнерова незаинтересованост толико је очигледна да је примећујете на готово сваком кораку. Уколико желите да побољшате однос, најбоље је да отворено разговарате о свему што вас притиска и мучи, али под условом да се потрудите да саслушате партнерово мишење. У супротном, изостаће резултат, а ситуација ће бити још напетија.

Здравље – Мање тегобе са вирусним инфекцијама и прехладом.

БЛИЗАНЦИ

Посао – Нисте у стању да разумете ни сопствене проблеме, а камоли да помогнете другима. Меркур, ваш владар, иако је повољно смештен у Девици, трпи јаку афликцију Марса и Сатурна, што указује на брзе и погрешене пословне потезе током овог периода. Сваку вест и информацију добропроверите, уколико желите да избегнете овакву ситуацију.

Љубав – Сукоб са партнером је неминован, поготово у другој половини периода. Најмудрије је да избегавате расправу, а још боље би било да се не виђате неколико дана.

Здравље – Проблеми са несаницом због преморености, али и склоности ка маштању.

РАК

Посао – Наредних дана покушајте да се прилагодите реалности, избегавате маштања, лажи и преваре. Такође, поведите рачуна о скривеним непријатељима и отвореним пријатељима. Треће поље наглашава да ће се све дешавати у ходу, веома брзо и да ће многи послови зависити од особа из окружења.

Љубав – Владар Вашег поља партнерства, Сатурн у аспекту са Венером из Девице указује на велику напетост и проблеме у емотивном животу, што ће додатно појачати присуство Марса у Сатурну. Многи припадници знака су на корак од прекида везе.

Здравље – Покушајте да се опустите и уживате у лепим стварима, јер сте прилично депресивни.

ЛАВ

Посао – Сунце, које пролази вашим знаком, подржавају Марс и Сатурн, што указује на могућност да сте на путу да постигнете велике пословне резултате. Иако је овај пут веома тежак, не брините много, јер имате подршку планета. Поље новца је наглашено, те ће резутати бити више него добри.

Љубав – Откад је Венера напустила ваш знак, стално преиспитујете осећања, и тако ће бити све док борави у Девици. Током овог периода не очекујте ништа спектакуларно нити ново у емотивном животу, већ се позабавите оним што имате.

Здравље – Могући су проблеми са крвним притиском, бубрезима и задржавањем течности у организму.

ДЕВИЦА

Посао – У прилици сте да се прилагођавате новим околностима и зато не оклевајте. Стелијум у вашем знаку наглашава бројне пословне прилике и реалне могућности. Сунце у дванаестом знаку наглашава невидљиву подршку неке битне особе.

Љубав – Током овог периода, у вашем знаку биће присутни не само Венера него и Јупитер. Како су у питању планете које указују на поље партнерства, емотивни живот биће „у вашим рукама“. Потпуно контролишете вољену особу што понекад није добро за квалитет везе.

Здравље – Инфекција и проблеми са бубрезима могу се испољити на кожи.

ВАГА

Посао – Промене су природан след околности. Месец који почетком недеље транзитира вашим знаком, тек је мали наговештај онога што следи. Ствари су још под нејасним утицајима, те сте због тога неспокојни, не можете много поменити. Стелијум у дванестом пољу указује на многе препреке.

Љубав – Владар седмог поља, Марс, приближава се Сатурну и означава препреке у вези, неразумевања и сукобе. Због неповољних планетарних аспеката требало би да избегавате расправу с партнером, јер, наизглед безазлене ствари могу само појачати тензију.

Здравље – Највише се плашите депресије, али на погрешан начин.

ШКОРПИЈА

Посао – Материјална ситуација се поправља. Наглашено поље новца указује на пораст прихода, али на тежи начин. С друге стране, стелијум у пољу каријере отвара нове могућности, брзе промене и нагле одлуке.

Љубав – Владар поља партнерства, Венера у Девици, знаку свог пада, не обећава много интересантан период у љубавном животу. Шкорпије које су у стабилној вези очекује миран период, док ће слободни представници упознати занимљиву особу са којом ће вероватно ући у везу.

Здравље – Психички проблеми због исцрпљености и негативних збивања.

СТРЕЛАЦ

Посао – Да ли умете да будете мирни и да не изазивате проблеме – питање је за све припаднике знака, јер су Марс и Сатурн здружени у вашем знаку. Уколико желите да смањите стрес који свакодневно имате на послу, више се одмарајте и шетајте.

Љубав – Планета партнерства, Меркур, заједно са Венером транзитира вашим пољем каријере и статуса. Врло је могућ битан сусрет са неком интригантном особом, која има везе са послом којим се бавите. Али, пазите да не уђете у тајну везу, јер би брзо постала јавна.

Здравље – Сами себи сте највећи непријатељ, често сте у конфликту између принципа, што вам нарушава здравље.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-%d0%be%d0%b4-7-14-%d0%b0%d0%b2%d0%b3%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0/