ЧЕСТИТКА И КРИТИКА ПОКРЕТА „ДОСТА ЈЕ БИЛО“ ЗА СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ НОВОЈ ВЛАСТИ

DOSTA JE BILOСаопштење за јавност координатора покрета ДОСТА ЈЕ БИЛО за Смедеревску Паланку, Николе Николића.
ДОСТА ЈЕ БИЛО је пре 2 недеље преко медија позвао највећу странку у општини Паланка да што пре формира власти и почне са радом. То саопштење је покренуло јавност и СНС је успешно преузео власт у општини на чему им честитамо и желимо да се што лакше изборе са недаћама које им је оставило старо руководство општине.
ДОСТА ЈЕ БИЛО неће да излази са саопштењима о раду нове локалне власти у првих 100 дана рада већ ће стрпљиво да сачека тај рок иако Паланка нема ни дана времена за губљење.
ДОСТА ЈЕ БИЛО данас излази са саопштењем због информације која нас је забринула. Од избора Напредњака на власт градом кружи прича, као и од извора блиских СНСу да је господин Миодраг Михајловић познатији као Мики Шес’ досадашњи директор ЈП Водовод прешао из СПСа у СНС. Прича се да је то учинио да би могао да задржи и даље своје место директора ЈП Водовод. Ако знамо да нико из СНС није демантовао ову вест морамо да је водимо као тачну.
Застрашујућа је помисао да на место директора ЈП Водовод остане човек због кога годинама имамо проблема са водоснабдевањем и апелујемо на ново општинско руковотство да не дозволи именовање оваквих кадрова.
Оно што нас даље забрињава је план господина Миодрага Михајловића познатијег као Мики Шес’ да на место директора фабрике воде у Трновчу постави и свог сина. Тако би породица Михајловић држала комплетно водо снабдевање општине Паланка, што би био још један скандал.
Још једном да закључимо. У рад нове власти нећемо да се мешамо у наредних 100 дана али у избор кадрова морамо оштро да се противимо јер именовати кадрове због којих је Паланка на најнижим гранама од њеног постанка је недопустива.
У нади да ће ова одлука бити преиначна, покрет ДОСТА ЈЕ БИЛО позива све грађане Смедеревске Паланке да не дозволимо да на време алармирамо да се иза имена странака не провуку кадрови са сумњивим биографијама и тако дођу или остану на важним функцијама у нашој општини.

Координатор покрета ДОСТА ЈЕ БИЛО за Смедеревску Паланка

Никола Николић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%98%d0%b5-%d0%b1%d0%b8/

3 comments

  • dosta je bilo on 03/06/2016 at 10:51

  Radi te i vi nešto.Prestanite da sedite po kafićima i vodite tuđu brigu, jer da niste to radili i do sada Palanka ne bih bila ovoliko jadna.
  Pitaj te SNS da li hoće i vas da učlani, da dabije te i vi neko direktorsko mesto.

  • Милорад Митровић-Шапчанин on 02/06/2016 at 21:14

  Била поноћ нема, глува,
  Вртар спава, врт не чува,
  И сред врта цветна, чедна,
  Увуче се свиња једна,
  Свуд по врту гледа, мери,
  Па започе да се цери:
  „Баш су људи ума мала,
  Узалуд им само хвала;
  Ове травке шта им вреде,
  Шта ту има да се једе?
  Гле, свуд руже, лале стоје,
  И шебоји разне боје,
  А баш нигде тиква нека,
  Ил’ коричак од дулека…
  Па бар да је цвет до цветка
  Да је реда и поретка;
  Већ ту леја, тамо бокор,
  Права збрка, јад и покор.
  Стан’те људи, ташта главо,
  Да видите умље право,
  Да сазнате шта ја вредим
  Кад прионем врт да средим“.

  Била поноћ нема, глува,
  Вртар спава, врт не чува,
  И на пос’о свиња преже:
  Кида лишће, чупа вреже,
  По лејама рови, рије,
  Ломи притке и саксије,
  Поразбаца цвеће свуда,
  И направи триста чуда.

  А кад сину сунце врело
  Јадно цвеће паде свело.

  1902.

  • Miki Pet on 02/06/2016 at 18:20

  Naučite pravopis pre nego se javite sledećim saopštenjem.

Komentari su onemogućeni.