ЈОВАНА СТАРОВЛАХ СА НОВИМ СТАЈЛИНГОМ И ФРИЗУРОМ

JOVANA STAROVLAHЈовану Старовлах коју је у претходном кругу такмичења „Звезде Гранда“ Јелена Карлеуша искритиковала за стајлинг и фризуру уз коментар „Са таквом браон косицом и тако обучена нећеш ништа уради у својој каријери“, одлучила се за потпуну трансформацију.

Млада певачица одлучила је да за четврти круг такмичења промени фризуру, а с обзиром да се пласирала даље то је био одличан потез. Јована је овај пут добила све похвале за певање и показала како треба да изгледа будућа звезда на Грандовој сцени.

„Иако нисам склона великим променама на наговор моје фризерке сам одлучила да потпуно променим фризуру.Кад ми предложила да скратим шишке ја сам јој рекла никако, али сам ипак одлучила да се ошишам и променим боју.

„Ово је био приличано драстичан потез за мене јер ми се чини као да сам променила лични опис али зато изгледам мало старије и сад имам више самопоуздања“, каже Јована која је у суботу показала да одлично пева све жанрове.“Драго ми је што је Јелена Карлеуша овај пут рекла да тако треба да пева једна звезда. Осећам се фантастично што сам прошла у пети круг. Више немам своју браон косицу и постала сам плавуша“, нашалила се Јована која има велику подршку од својих пријатеља из школе.
„Кад су ме видели у школи са шишкама нису могли да верују и сви су се одушевили јер знају колико је то храбар потез за мене. Неки ме чак нису ни препознали“, каже Јована која је недавно открила да не воли много да мења свој стил већ да ће увек да носи оно у чему се осећа удобно.

Звезде гранда

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/%d1%98%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d1%85-%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bc-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%98%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d0%be%d0%bc/