АПЕЛ НАЧЕЛНИКА ПОДУНАВСКОГ ОКРУГА

 Небојша Павловића, начелник Подунавског округа је упутио апел да грађани без преке потребе не напуштају своје домове и да се понашају одговорно према себи и другима у току трајања ванредног стања у Републици Србији. Саопштење преносимо у целости:

Поштовани грађани Подунавског округа,

“ У тренутку када наша држава води озбиљну битку са опаким вирусом који се из дана у дан шири невероватном брзином, желим да вам кажем да сам згранут а у исто време и забринут неодговорним понашањем појединаца који на најгрубљи начин крше мере и препоруке које је донела Влада Републике Србије као и савете које свкодневно добијамо од епидемиолога и здравствених радника. Обишао сам више локација како у Смедереву, Великој Плани, Смедеревској Паланци и свуда сам затекао већи број људи који циркулише како појединачно тако и у групама. Људи, МОЛИМ ВАС уразумите се, доводите у опасност сву нашу децу, наше мајке и очеве, баке и деке. Уведено је ВАНРЕДНО СТАЊЕ, сваки ваш излазак на улицу, а камоли окупљања у парку, на баскету, роштиљању или слично може бити фаталан пре свега за вас, вашу фамилију па тако и за све остале људе са којима можете бити у контакту. Ушли смо у недељу у којој се очекује велики пораст заражених корона вирусом ЦОВИД – 19, из тих разлога будите опрезни, трудите се да не напуштате ваше станове, дворишта, а ако већ имате потребу да изађете из куће носите маску, рукавице заштитите себе и друге. Будимо јединствени у овим тешким тренутцима.

Овом приликом желео бих да се захвалим свим лекарима, полицајцима, војницима, волонтерима који максимално чине све да у овој ситуацији олакшају живот наших грађана“.

Хвала на разумевању, држимо се заједно и победимо ово зло.

У име Подунавског управног округа
ваш начелник Округа,
Небојша Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/68458-2/