ХУМАНИТАРНИ БАЗАР У ЦЕНТРУ ПАЛАНКЕ У СУБОТУ 5. ДЕЦЕМБРА

Основна школа „Брана Јевтић“ у Кусатку организује у суботу, 5. децембра, хуманитарни базар са циљем прикупљања новчаних средстава за лечење Анике, Миње, Оливера, Стефана и Павла. Базар ће се одржати код фонтане у Смедеревској Паланци, од 9 до 13 сати, уз поштовање свих прописаних мера за спречавање и сузбијање заразне болести Covid-19.

Позивамо све хумане људе да дођу и дају свој допринос како би било прикупљено што више новца.
На базару ћете, поред осталог, моћи да купите и ваучере за ултразвучни преглед дојке и стомака, стоматолошке услуге, педикирске услуге, фризерске услуге, надоградњу ноктију, надоградњу свилених трепавица, шминкање, масажу и прање аутомобила.
Захваљујемо се:
– радиолошкој ординацији „ДИЈАМЕДИК ПЛУС“,
– стоматолошкој ординацији „МАЈА DENTIST”,
– фризерском салону „LАDY”,
– фризерском салону „УНИКАТ ТИМ – М“,
– фризерском салону „ФИНЕРА СТУДИО“,
– салону за масажу „ЕНЕРГИЈА“,
– студију за негу лепоте „АЛЕКСАНДРА“,
– козметичком салону „МАРИЈА Т&Е“,
– сервису за прање аутомобила „СЈАЈ“,
– Ранки Глишић Стојиловић,
– Катарини Јаковљевић,
– Невени Гајић и
– Милици Спасојевић.
Позиву да се прикључе нашем хуманитарном базару, донирајући по једну своју слику, одмах су се одазвала петорица паланачких сликара, и то: Бојан Маринковић, Зоран Палић, Бојан Столић, Звонко Димитријевић и Саша Јаковљевић. Две од пет слика су већ прослеђене и радо их делимo са вама, у нади да ће љубитељи уметности пожелети да баш ове слике красе њихов животни или радни простор. Куповином ових слика нећете само оплеменити простор, већ ћете директно допринети спасавању живота, а живот је највећа драгоценост!
Неизмерно хвала овим дивним људима! Хвала у име ОШ „Брана Јевтић“ у Кусатку и у име оболеле деце којој ће, надамо се, новац са овог базара вратити осмех на лице! Дођите да се надамо и верујемо заједно! Дођите да се надамо и верујемо заједно! Позовите своје пријатеље, комшије, рођаке! Позовите све људе добре воље! Чекамо вас!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/78048-2/