ЂАЧКЕ КЊИЖИЦЕ И НАГРАДЕ УЧЕНИЦИ У ВОДИЦАМА ДОБИЛИ У АДАПТИРАНОЈ ШКОЛИ

У Основној школи „Олга Милошевић“ на свечан начин додељена су сведочанства, ђачке књижице и награде одличним ученицима од првог до седмог разреда.

На посебан начин овај дан је обележен у подручној школи у Водицама. Данашњој свечаности присуствовали су представници локалне самоуправе и донатори који су помогли у сређивању школе. Нов изглед екстеријеру и ентеријеру ове школе дале су у потпуности адаптиране учионице (нови подови, намештај, интернет, мултифункционални уређај, интерактивна табла, наставна средства…) и ходник, нова фасада, ограда око целе школе (250 метара), олуци, као и потребни лимарски радови, а и спортски терен је функционалнији након постављене расвете.
У знак захвалности директор школе, Дарко Димитријевић, уручио је поклоне како донаторима тако и ученицима. Овом приликом желимо да се захвалимо свим људима добре воље који су помогли да наша школа у Водицама добије нов изглед: локалној самоуправи, председнику Општине Николи Вучену, Драгану Ивковићу, породици Вуковић, посебно Милошу Вуковићу Рикију, Зорану Рајковићу, Бобану Милутиновићу, доктору Горану Божићу, као и свим родитељима и мештанима села Водице.
„…Све је могуће, све је на домак руке, само се човек не сме предати. Тешко је док се не одлучиш, тада све препреке изгледају непрелазне, све тешкоће несавладиве. Али, ако се откинеш од себе неодлучног, кад победиш своју малодушност, отворе се пред тобом неслућени путеви и свет више није скучен…“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/87328-2/