ПАЛАНЧАНИ ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

У суботу је у центру Паланке код фонтане, одржана хуманитарна акција у којој су сва средства прикупљена од продаје и прилога намењена за лечење Милене.

Дан касније, у недељу, успешно је одиграна хуманитарна фудбалска утакмица између екипа Победе и Јасенице. Меч је одигран у Голобоку, а иако је резултат у другом плану, поменућемо да су домаћини победили са 4:0 хвала свима који су подржали акцију!

Такође акцији се придружио и салон лепоте „Queen Beauty” који ће сав приход од третмана остварен у понедељак 29. новембра уплатити за помоћ Милени.

Акцијама су се придружили и многи други привредници и приватници које овом приликом нисмо поменули па се свима захваљујемо на показаној  хуманости.

Почетком октобра 2021. године Милена је примљена у болницу због јаких болова у стомаку. Након детаљних анализа дијагностикован јој је карцином желуца у поодмаклом стадијуму. Присуство слободне течности на више места унутар стомака и малој карлици додатно компликује постојеће стање.

Да би Милена наставила са лечењем, потребни смо сви ми да јој помогнемо јер породица није у могућности да самостално сноси трошкове лечења.

Средства су јој потребна за лечење, специјалистичке и контролне прегледе, дијагностику, оперативне захвате као и за путне трошкове и смештај.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/92605-2/