Početna » ТЕЖАК УДЕС КОД ТОПОЛЕ-ПОГИНУО МЛАДИЋ

ТЕЖАК УДЕС КОД ТОПОЛЕ-ПОГИНУО МЛАДИЋ

Несрећни младић је још био жив када су стигле екипе хитне помоћи

од Паланка данас
0 Коментар

У селу Божурња недалеко од Тополе на магистралом путу Топола-Kрагујевац синоћ око 22 часа дошло је до тешке саобраћајне несреће у којој је смртно страдао младић  Ђ.С. (27) из села Јунковац.– Ђорђе је био сам у колима и из за сада непознатог разлога подлетео је под камион и тада је задобио тешке телесне повреде. Судар је био језив јер су се камион и његов аутомобил наводно директно сударили и његов ауто је затим подлетео под теретњак – каже комшије настрадалог младића.




Несрећни младић је још био жив када су стигле екипе хитне помоћи и ватрогасци који су га извукли из смрсканог аутомобила.

Нажалост, убрзо је подлегао повредама.

У селу одакле је настрадали младић завладао је мук, а комшије и пријатељи имају само речи хвале за овог момка.

„Не знам шта је ово, за десетак дана изгубили смо три млада живота. Прво несрећа у Трнави, потом овај дечко што је возио мотор, сад наш друг, ово је права трагедија за читав крај. Вредан и добар момак, поштен, никада није брзо возио, не знамо шта се десило и како је тако настрадао. Можда клизав и валовит пут, кривина, сам Бог зна зашто га узе од нас, сада када је живот био пред њим, још ни породицу није засновао, а имао је толико планова и снова као и свако“, причају другари и комшије настрадалог младића.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept