Početna » ДИЗЕЛ ЈЕФТИНИЈИ БЕНЗИН СКУПЉИ-ПОГЛЕДАЈТЕ КОЛИКО ЋЕМО ПЛАЋАТИ ГОРИВО НАРЕДНИХ СЕДАМ ДАНА

ДИЗЕЛ ЈЕФТИНИЈИ БЕНЗИН СКУПЉИ-ПОГЛЕДАЈТЕ КОЛИКО ЋЕМО ПЛАЋАТИ ГОРИВО НАРЕДНИХ СЕДАМ ДАНА

Литар евродизела ће од данас од 15 часова до следећег петка у исто време на пумпама максимално коштати 194 динара, а бензин европремијум БМБ 171 динар за литар.

од Паланка данас
0 Коментар

Тиме ће гориво бити јефтиније три динара, а бензин исто толико скупљи. Прошле недеље је цена горива била 197 динара за литар евродизела, а за литар бензина европремијум БМБ 95 највише 168 динара.




После периода који је током два месеца обележио пад цена горива у свету, па и у Србији, цене деривата могле би да се врате на старо. О томе сведоче и нова истраживања, али и глобална економска померања у најјачим економијама света, наводи Блиц.
Да би се нафта ове године могла вратити на ниво изнад 100 долара по барелу нова је прогноза у анализи Голдман Сакса. Цена барела на европском тржишту јутрос благо је пала са 86 долара, колико је била јуче, на 84 долара. Предесетак дана цена је била 80 долара.

Голдман Сакс аргумент за даље поскупљење налази у ограничењу извоза сирове нафте из Русије, али ни опоравку светских привреда.



Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept