Početna » ПРОМЕНЕ У ШУМАДИЈИ ИЗ АЗАЊЕ: МИНИЋ ПРЕДСЕДНИК, ЈОВАНОВИЋ ТРЕНЕР!

ПРОМЕНЕ У ШУМАДИЈИ ИЗ АЗАЊЕ: МИНИЋ ПРЕДСЕДНИК, ЈОВАНОВИЋ ТРЕНЕР!

Шумадија из Азање је у протеклом првенству, у последњим утакмицама Јасеничке лиге, препустила прве две позиције за пласман у Подунавску окружну лигу.



Урађена је озбиљна анализа такмичења, констатоване су грешке и већ сада се кренуло са припремама за нову сезону у Јасеничкој лиги.

Ових дана треба да се одржи редовна Скупштина клуба, већ је договорено да председник, као и пред 20 година када је Шумадија ушла у зону Дунав и освојила Куп ФС РЗ Србије, буде Зоран Минић, а тренер Драгослав Јовановић- Лола из Младеновца.

Јовановић је посетио Азању, био на терену Шумадије и са Минићем лако догворио нову сардњу. Сложили су се да је непходно да се освежи играчки кадар и ангажују адекватне замене, да се поново не испусти позиција за пласман у Подунавску окружну лигу.

Минић и Јовановић су се одушевили када су на терену Шумадије видели око 80 малишана, од осам до 12 година. Са најмлађима раде, као тренери, играчи прве екипе, Вељко Пантић и Небојша Јелић.

Најмлађи су на скраћеном терену играли пријатељске утакмице са вршањацима из Голобока. И овога пута родитељи, али пре свега вредне мајке из Азање почастиле су госте из Голобока.

ТЕКСТ И ФОТО: Н. Павловић (Спортски журнал)



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept