Početna » (ВИДЕО) ВЕЧЕ СА ЛИДИЈОМ ВУКИЋЕВИЋ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) ВЕЧЕ СА ЛИДИЈОМ ВУКИЋЕВИЋ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

За разлику од прошлогодишњег наступа на Културном лету, када је са Јелицом Сретеновић одиграла класичну представу, Лидија Вукићевић је одлучила да ове године паланачкој публици понуди нову форму – свејеврсни аутобиографски игроказ.




Присећања на рад са познатим глумцима и редитељима, на снимање сада већ култних кинематографских и телевизијских остварења, али и рефлексије на приватни живот – биле су теме необичне сценске форме. Лидија Вукићевић нашла се у улози Лидије Вукићевић, показујући тако да глума није тек опонашање неке друге особе, њених емоција или психолошких стања, већ – истинско, искрено проживљавање, односно изношење сопствених осећаја пред публику. Глумица је, притом, отворено обзнанила и своје ставове, о различитим аспектима културе, јавног и приватног живота, јасно и разговетно.

Остворен и без задатог концепта, наступ Лидије Вукићевић подстакао је публику да поставља питања и даје коментаре, па је ова интерактивна форма потрајала скоро пуна два часа.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept