Početna » ПОЗНАТИ ПЛАВИ АУТО ПОНОВО ЋЕ КРУЖИТИ СРБИЈОМ: Google Street View аутомобили се овог лета враћају у Србију, а шта ако вас усними? Ово су опције

ПОЗНАТИ ПЛАВИ АУТО ПОНОВО ЋЕ КРУЖИТИ СРБИЈОМ: Google Street View аутомобили се овог лета враћају у Србију, а шта ако вас усними? Ово су опције

Наиме, како је најављено из компаније, ови аутомобили ускоро ће обилазити јавне путеве широм земље укључујући Београд, јужну Бачку, нишавски, рашки, сремски, шумадијски, и многе друге округе. Циљ њихове вожње је ажурирање Google Street View фотографија српских градова, путева и аутопутева на Google мапама.



Како је компанија свесна да се инфраструктура у градовима мења и развија, ово је део ажурирања који се тиче наше земље који ће корисницима помоћи да се још боље оријентишу. Street View нуди приказ од 360 степени како улица тако и природних и културних знаменитости.

Како компанија брине о приватности, пре објављивања снимака замаглиће сва лица и регистарске таблице.Street View садржи и додатну функцију замагљивања фотографија (појединаца, аутомобила, кућа, итд.) која се може затражити притиском на дугме „Пријави проблем“ на доњем десном углу објављених фотографија на Google мапама.

Ако сматрате да су ваша права на заштиту података о личности повређена, можете и да контактирате Google путем нашег формулара за упите о приватности.

Street View је популарна функција на Google мапама са више од 220 милијарди Street View фотографија из целог света, укључујући Антарктик и Арктик. Доступна је на десктоп рачунарима и мобилним уређајима, као и на Google Earth-u.

Курир.рс



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept