Početna » Без провизије: Плаћање пореза ДинаКард картицом на шалтерима Управе за трезор

Без провизије: Плаћање пореза ДинаКард картицом на шалтерима Управе за трезор

Народна банка Србије (НБС) је скренула пажњу на важан рок за плаћање пореза на имовину физичких лица за 2024. годину и понудила решење за уштеду приликом измиривања ове обавезе. Трећа рата пореза доспева на наплату 14. августа, а грађани могу избећи додатне трошкове користећи ДинаКард картицу.



Како је наведено у саопштењу НБС, грађани могу платити трећу рату пореза на имовину без провизије на шалтерима Управе за трезор Министарства финансија ако користе ДинаКард картицу. Ова погодност односи се и на друге обавезе као што су порез на доходак грађана, порез на промет моторних возила, порез на доходак од пољопривреде и шумарства, као и доприноси за обавезно социјално осигурање пољопривредника.

За додатну погодност, НБС је упутила грађане на коришћење мобилних апликација банака за плаћање пореза скенирањем НБС ИПС QР кода са решења. Ова метода омогућава једноставно и брзо измиривање обавеза путем мобилног телефона.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept